Bahar2622 Mega123 evet gerçekten önemi yok ama merak iste bende gun saydim hep 😂 sağlıkla gelsinler inşallah
Bahar2622 Zezeeeyyldrm bizimkide gösterdi hemen bacaklarda acıkmis hiç ultrasondan anlayamayan bile görebilir 😂 sağlıkla gelsinler inşallah
Zezeeeyyldrm Bahar2622 aynen doktorum yakınlaştırdı gösterdi bak bu da pipisi diye yüzünü falan yakınlaştırdı elleri kolları çoo güzel bir duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.
Bahar2622 Zezeeeyyldrm amin inşallah ❤ biz yüzünü hiç göremedik surekli başını geriye yatırdı, onun için detaylı ultrasonu bekliyorum
DileKx Bahar2622 17+2 de gitmştm 3 lü test için göstermedi🤕 kıza benzyo dedi dr. Bnde gittim a101 bim ne geldiyse aldm🤦🏻♀️ inş kız olur ultrasonda erkeğe benzetildi burada. Ama banada erkek gibi geliyodu. Baklm aldklrm umarm ziyan olmz 🤷🏻♀️ 16 nisanda sonç için gittğmde umarm artk öğreneblirm
eliffkrts Bahar2622 ayy ne büyük heyecan değil mi 🤭 9. Haftamızda %80 erkekti 12. Haftamızda kesinleşti oğlumuz oluyor bizimde nasipse 🤗
Zezeeeyyldrm Bahar2622 benimki hep hareketli yüzünü gördük gözü burnu her şeyini doktor yakınlaştırıp gösterdi inşallah sizinkide gösterir.
DileKx Bahar2622 kalır gibi geliyo banada 😆 olmadı 2. Elden satışa çıkarcm napalm bir sürü şey zengn olsm veririm birilerine hediye dicem ama benmde malsf durmum yok🤷🏻♀️
SutlacimiYedimmiBen Bahar2622 bnmkinin cinsiyeti 19.haftada belli oldu suan 34+4haftaligim oglumuz olucak(ikinci)😍 hissediyordum erkek olacağını.
Bahar2622 SutlacimiYedimmiBen doğuma az kalmış sağlıkla gelsin inşallah 😊 her gebelik farklı derler ama anneler ikinci bebekte hemen anlıyor cinsiyeti 🤗
Gamze41 Bahar2622 12+6 da ikili testte belli oldu o günden beride değişmedi 🥰 tabiki öncelik sağlık ama Allah’tan hep ilk bebeğim kız olsun istemiştim öyle de oldu 🥰🥰🥰
Bahar2622 Gamze41 gönlünüze göre olmuş sağlıkla gelsin inşallah 🥰 herşeyden önemlisi sağlık yinede merak ediyoruz bekliyoruz, bende ilki erkek olsun istemistim öyle oldu hep bir abi modeli var kafamda o yüzden 😍
prensesannesi_34 Bahar2622 Hamile kaldiğimdan beri hep oglum olacak hissediyordum son ana kadar hatta rüyalarimda hep erkek bebek gördüm 16.haftada doktora gittim ve ögrendim ki bi minik prensesimiz olucakmış 🙈💜🕊🌸 Rabbim saglıkla kucagimiza almayinasip etsin hepimize inşallah 💜🌸🕊
Bahar2622 prensesannesi_34 bazende tam tersi çıkıyor 🙈 ben hep erkek bebek görüyordum hatta oylede hissediyordum ama belli olmadan ayrim yapmak gibi olur diye hic demiyordum erkek hissettiğimi 😇 aminn sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bahar2622 Zezeeeyyldrm evet simdide acaba kime benziyor diye düşünüyoruz hic bitmiyor heralde bu beklemeler😂😂
Ozge2805 Bahar2622 biz 11+4 teyiz haftaya kontrolüm var belki bir tahminde bulunur doktorum 😌 ama içime erkek doğuyor tabikide hayırlısı neyse o olsun ❤️Rüyamda 3 tür bebeğimin erkek olduğunu görüyorum Sağlıkla alalım kucaklarımıza
Bahar2622 Ozge2805 öncelik sağlık tabiki ❤ bende hep erkek bebek görüyordum kucağımda rüyalarım çıktı belki sizinde öyle olur😊
Haticecakirr Bahar2622 12. Haftada doktorum yüksek ihtimal kız dedi buraki bir çok arkadaş erkek dedi 😂 ben zaten erkek hissediyorum en başından beri ama rüyamda kız gördüm ismiyle birlikte 😂 haftaya 17 haftalık olucaz inşallah kontrolüm var bakalım öğreniriz inşallah 🌸
eliffkrts Mollier hayır doktorun cihazı çok kaliteli ve görüntü çok netti zaten bebeğim de çok hareketliydi bacaklarını havaya kaldırınca çıkıntısı gözüküyordu
Minigim55 Annean benim 14 haftada erkek dedi doktor 17 de gittim kız dedi oyüzden belli olmuyor doktor ben 16 dan önce pek bişey demiyorum aslında dedi dememekte de haklıymış😂😂
Annean Minigim55 hadi ya biz herkese kız dedik bile erkek olsa belli olurdu diye hatta annem alışveriş yapmış bugün BİM’den 😂
Minigim55 Annean bende emin degilim önce erkek sonra kız denildi artık birdahaki ayı bekliyorum bakalım ozaman ne denilcek
kelebegimm07 Bahar2622 Meraktan çatlıyorum doktorum 2 hafta sonra net söylerim dedi ama bekleyemiyorum zaman geçmiyor. Bana benzeyen güzel bı kızım olmasını çok istiyorum 💗
Bahar2622 kelebegimm07 benim o haftadaki ultrason görüntüsüne baktim karşılaştırırım belki diye ama anlayamadım canım, umarım gönlüne göre olur Sağlıkla gelsin inşallah 🥰