Ftm_08_61 Elifmstf ben yeni aldım BİM’den. 50 TL ama çok kararsızdım gidip babynest alayım onun yerine
Elifmstf Ftm_08_61 gidip BİM’in kuvetini alabilirsin canım kaldıysa bence güzel o aklın kalmasın iyi ki söyleyenler var kullanıp da bizlere 🌺
berilkus 3851 Boşver alma şimdi. Son haftalarda bebek mağazasına götür, fiyatları görsün de apışıp kalsın. Sen erken demiştin, şimdi de burdan almak zorundasın dersin.
zeynepbalci Mhr13 yaa hiç kötü bişey düşünmeyerek söylemiştim ama üzüldüm şimdi 🥰🥰 siz de bekleyin dicem de kırık filan olur içinde deneyin ona da gelince süpriz olsun masada dursun şöyle hatta 🙈 amiin teyzesii inşallah sağ salim doğumlar hepimize 🙏🙏🥰😘
Mhr13 zeynepbalci biliyorum kuzum niye k tülük olarak söyleyesin hamilelik duygusallığı benimki olsun oğluşum yanımda onlar seçer beğeniriz yeterki babamız sağ salim gelsin 🤲🤲❤ amin kuzum sağlıkla gelsin minik kuşlar ❤
zeynepbalci Nesliihan annelere bakkk😂 benimki amaan ne gerek varcı bayaa 😅 aldım aldım güzel günlerde kullanalım inşallah 🙏🥰
zeynepbalci Elifmstf dün yıkamıştım tam da 😅 şimdi hak yemek istemem yıkamasam şeytan dürterdi de kısmet böyleymiş 🤗
Elifmstf zeynepbalci şeytana uyulmaz zamanı geçmiş artık nasip böyleymiş canım🙈 güle güle kullan olsun 🥰
zeynepbalci Hamileyim-mutluyum ay o tek olmak nasıl bişey ya izdiham beklerken adam kapıyı açtı kimse girmedi benden başka 😂😂😂 rahat rahat dolandım
Hamileyim-mutluyum zeynepbalci tek tek herşeye baktım bende ama çok ihtiyacım yoktu çoğu şeyi aldım çünkü 36 haftalık oldum
zeynepbalci Hamileyim-mutluyum aynen canım 34teyim bende kıyafet alıcam kulağımda “bebeğin giydiği haram” sözleri çınlıyor kaç kg doğar ne ara büyür bilemedim almadım kıyafet hiç 🙈
zeynepbalci birkediannesi peki kuzu babynest yumuşak ya benim de aklıma takıldı nasıl düzleyebiliriz onu bi de bimdekileri gördüysen boğum boğum böyle ve yumuşacık cidden bi fikrin var mı ya da önerin 🤗
birkediannesi zeynepbalci evet ya ben de bimden almıştım doktor omurga ve kemikler şekilleniyor çok yumuşak zeminler sağlıklı değil dedi kaldı öyle 🤨 evet ya bi yöntem olsa da sertleştirsek biraz. Ya da 4.ayı falan beklycz kısa süre kullanıcaz yatakları
Hamileyim-mutluyum Elifmstf zıbınları 9-12 aldım sanki birdaha gelmiyecekmiş gibi küçük zıbınlar çok evde 😂😂
Hamileyim-mutluyum zeynepbalci bir de benim anne tarafı ve eşimin tarafı çok kalabalık memlekete gidince herkes bişey alır mutlaka çok almadım yinede ilk 2 -3 ay kıyafet hastane çıkışlarını birkaç tulum aldım sadece kıyafet değil ki ilk çocuk olunca herşey lazım omuyor ıvır zıvırı bitmiyor
birkediannesi Ftm_08_61 evet canm BİM’in yatağı bir işe yaramıyor hastane çıkışı da kolları geçmedi bebeğin elinden dikişlerini açıp giydirdik
Gizmss birkediannesi haydaa geri mi vereyim😁arkadaşım reflü yatağı al demişti ama bimden almak hata mı sizce başka yerden mi bakmalı