Nesliihan zeynepbalci ben 21 haftalık gebeyim mama sandalyesi aldı annem gidip ordan bana, pilsan markası çünkü başka marka olsa uygun internette o fiyat civari oluyor ama pilsan 200 küsür normal fiyatı , bedava gibi geldi kaçırma bence
zeynepbalci Nesliihan annelere bakkk😂 benimki amaan ne gerek varcı bayaa 😅 aldım aldım güzel günlerde kullanalım inşallah 🙏🥰
Mom54544 Gizmss Küçük alez ve carsaf sermeyi düşünüyorum ben denemedim tanı de kafamdan öyle düşündüm
birkediannesi Gizmss birşey sermeye gerek yok kılıfı çıkıyor yıkayın kullanın dokusu da güzel bence ama bebek zaten yatakta kalmıyor kayıyor 😂
Elifmstf Cimen_bebek güle güle kullanın canım olsun ihtiyaç yoksa almaya. Gidince biseyler bulunuyor yoksa almaya. Bende öyle gidip iki parça şey alıp çıktım🙈
Elifmstf Gigy Güle güle kullanın canım. Bizde alışverişi bitirdik ama yine de gittim. Amigurumi seti ve alt pijama aldim bende kalana baktım güzel şeyler vardı🥰
Elifmstf Melis1234 bizim burda elini süren olmadı bende olumlu pek duymayinca bakmadım. Alan çok olsaydı aklımız kalırdı boşver o da olmayıversin. Güzel bişey alırız ihtiyaca göre🌺
Elifmstf 3851 yaaa moralini bozma canım yine gelir doğumuna kadar o zamana alırsn. Olmazsa da bütçeyi eşin düşünsün mağazadan normal almak çok çok farkediyor bazı şeyleri
3851 Elifmstf bnde oyle dedm inadina en pahali magazaya götiriyimde görsün beyfendi beni ağlatmak neymiş
birkediannesi Elifmstf evet ben yeniden aldım destekli olanından şükür reflümüz yok ama bebeğim devamlı beşikte yatmasn etrafı görsün diye alıyorum direk koltuğa yatırmıyorum anneyanı yatağı da fazla yumuşak doktorun yorumuyla bebeğin sırt şeklinin sağlığı için reflü yatağı aranan sertlikte ve kafasının şekli düzgün olsun diye sağ sol dik şekil verirken yan kolları kullanıyorum
Elifmstf birkediannesi doğumdan sonra almak mı mantıklı olur zaman canım. Benim daha 2 ayım var doğuma doktorun önerisine göre hareket etsem bende yoksa evde olmalı mı
zeynepbalci birkediannesi peki kuzu babynest yumuşak ya benim de aklıma takıldı nasıl düzleyebiliriz onu bi de bimdekileri gördüysen boğum boğum böyle ve yumuşacık cidden bi fikrin var mı ya da önerin 🤗
Elifmstf Ftm_08_61 müslim için çok fark yok büyüklük olarak canım sadece bı tık daha yumuşak ve biraz buyuk. Küvet sadece alt kısmı desenli a101dekinin. Ben bimden aldım küveti plastiği iyi geldi bana
birkediannesi Elifmstf bence al güzel kaliteli kullanışlı birşey evinde dursun çnkü kafa şekilleri falan ilk aylarda şekilleniyor ve emdikçe kusma özelliği yükleniyor 😂😂
birkediannesi Elifmstf bir de bakayım duruma göre alırım dediğim ne varsa kaldı bebek olunca evden bakkala Bile gidilmiyor şmdi gözün göre göre rahatça al bebik içerideyken 😂
Ftm_08_61 birkediannesi reflü yataktanmı bahsediliyor? Bende aldım bi işe yaramayacaksa gidip degişeyim
Elifmstf birkediannesi ciddi mi yaa 😂😂 bebiş içerde çıkınca bakarız diyoruz bizde çoğu şeye demekki o bakarız dediklerimiz hep olacak 🙈🙈 sizin kullandığınız Reflü yatağıni atabilir misiniz resim öyle bişey araştırıyim olmazsa bende
Elifmstf Ftm_08_61 gidip BİM’in kuvetini alabilirsin canım kaldıysa bence güzel o aklın kalmasın iyi ki söyleyenler var kullanıp da bizlere 🌺
birkediannesi Ftm_08_61 evet canm BİM’in yatağı bir işe yaramıyor hastane çıkışı da kolları geçmedi bebeğin elinden dikişlerini açıp giydirdik
Ftm_08_61 Elifmstf ben yeni aldım BİM’den. 50 TL ama çok kararsızdım gidip babynest alayım onun yerine
birkediannesi Elifmstf ben de gümüş kapak emzik humana çay falan ihtiyaç olursa alırız falan demiştim laxım oldu hepsi eşim gitti 15 kez falan aradı 😂😂