Gulceefe-00 gamzemom aynen ben de kan testinde çıkmadan emin olmak istemiyorum. Dün adet olmam gerekiyordu olmadı bu sabah test yaptım çizgi çıktı. Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum. Kanda kesinleşmeden sevinmek istemiyorum.
gamzemom Gulceefe-00 hakkinda hayirlisi hamile görünyorsun zaten allah gönlüne göre versin insallah ☺️
Nefii Gulceefe-00 moralinizi hiç bozmayın benim bi arkadaşıma da doktor aynısı demişti ama ikizleri oldu hatta sonra doktor bile şaşırdı nasıl hamile olursun diye.Siz içinizi ferah tutun rabbim nasip eder inş.
Gulceefe-00 Nefii amin inşallah şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim hayırlı haberler nasip eder bana ve tüm bekleyen isteyenlere 🥰
Meltem_ Gulceefe-00 tavsiyem 2 gün sonra bir idrarla test daha yap çizgi daha netleşir sonra betahgc sayımı yaptırırsın daha net olur. 1 gün için çok erken ama tabi sen bilirsin 😌
Gulceefe-00 Meltem_ bir buçuk yıldır bekleyince iki gün daha bekleyemedim gidip kan verdim şu an kan sonucunu bekliyorum biliyorum çok erken belki ama işte insan bekleyemiyor ki
Oglumveben34 Gulceefe-00 :bendede böyle çıkmıştı ı şuan6 aylığız, hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Gulceefe-00 Oglumveben34 umarım dediğiniz gibidir kan sonucu da pozitif çıkar. İnşallah siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Meltem_ Gulceefe-00 ah kıyamam doğrudur vallla allah gönlüne göre versin tatlım 😌 sonucu söyle bende merak ettim
Oglumveben34 Gulceefe-00 iyi düşünün iyi olsun. Bugün gidin kan vermeye beta hcg artmaya başlamıştır zaten oradan öğrenirsiniz. Amin Allah razı olsun, inşallah sizde güzel haberler alırsınız 😊
Gulceefe-00 gazetecianne kan sonucu iki saate çıkar dediler çıksın hemen haber vereceğim şu an korkuyorum sadece hissettiğim tek duygu korku
Gulceefe-00 Oglumveben34 sabah sekizde soluğu hastanede aldım kan verdim. Şu an sonucu bekliyorum Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah.
ebruus Gulceefe-00 Gulceefe-00 dun bende aynısıydı hatta az daha sılık hamıleyım kanda sendede var 🥰😍