Gulceefe-00 Adetim bir gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım ve böyle çıktı yanlış olma ihtimali var mı? Bir buçuk yıldır bekliyorum.
ilkcan64 Gulceefe-00 hadi canım hayırlısı inşallah kanda da güzel sonuçlarla gelirsin merakla bekliyoruz 😊🙏🏻
Gulceefe-00 Hlymstf şimdi gidip kan testi vereceğim adetimden üç gün önce kan verdiğimde 1.58 çıkmıştı hiç ümidim yoktu şu an o kadar şaşkınım ki tüp bebek için kendimi hazırlarken böyle bir şey görünce çok şaşırdım.
Nesliucr Gulceefe-00 canım inşalllah vardır bende 2 çizgiyi gördüm ama hcg daha bet olur bizede haber ver bekliyoruz😍👼👼🧿
Esranur78 Hayırlı olsun adet yeni geçtiği için öyle silik çıkmış bnimde çok silikti 2 3 gün sonra daha belli oluyor @Gulceefe-00
Gulceefe-00 Esranur78 ya yine negatiftir diye çok korkuyorum kan vereceğim şimdi en son iki ay önce doktora gittiğimde doktor çikolata kistin var çocuğun olmaz tüp bebek yaptır demişti çok moralim bozulmuştu.
Nefii Gulceefe-00 moralinizi hiç bozmayın benim bi arkadaşıma da doktor aynısı demişti ama ikizleri oldu hatta sonra doktor bile şaşırdı nasıl hamile olursun diye.Siz içinizi ferah tutun rabbim nasip eder inş.
yagmurdogann Gulceefe-00 canım çok yakın arkadasımında çikolata kisti vardı şuan çocugu 2 yaşında onada böyle şeyler söylemişlerdi o da korunmamıştı hatta gebelikte oluşan bir sıvıdan dolayı kistleri bile kalmadı , gebelik var gözüküyor şuan ama yeni sanırım bir kan testi yap 😊 Hayırlı uğurlu olsun diyelim 💛
Gulceefe-00 Rabia063 şimdi kan verdim bir buçuk saate kadar çıkar inşallah normalde ben pazartesi günü tedaviye başlamak için hastaneye gittim doktor test yaptı o zaman 1.58 negatifti HCG o yüzden şu an güvenemiyorum idrar testine kan kesin sonuç ne de olsa
Gulceefe-00 Rabia063 ben de şu an merakla bekliyorum inşallah test çabuk çıkar çıkarsa hemen yazacağım size
ElifNbglsahin Hakkınızda hayırlısı olsun bende daha da silik çıkmıştı var yok arasında idi kan testi yaptırdım kanda çıktı, 2 gün önce bende öğrendim hamile olduğumu sonucu muhakkak haber verin 🍀
MKrasnic Gulceefe-00 Çizgiyi gördüm canım . Adetimden dört gün sonra doktora gittiğimde beta değerime göre bebeğin kanına üç gündür karışmış demişti. Farklı bir nedenden adetimden üç gün önce verdiğim kan testinde negatifti sonucum. Silik çizgi durumunda değerler ve bebek zaten küçük olduğu için senin de önceden görünmemiş olabilir. Hayırlı oldun inşallah Ramazan ayına girmeden müjdeli haberler alırsın. 🥰🌺
gamzemom Gulceefe-00 cizgi görünüyor ama anlasilan erken test yapmissin daha cok yeni belli ☺️cok dikkat etmelisin kan testinde cikana kadar emin olma üzülmeni istemem ☺️hayirli olsun
Gulceefe-00 gamzemom aynen ben de kan testinde çıkmadan emin olmak istemiyorum. Dün adet olmam gerekiyordu olmadı bu sabah test yaptım çizgi çıktı. Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum. Kanda kesinleşmeden sevinmek istemiyorum.