Iremalp 35 haftalık hamileyim Asil isminde karar kıldık Asil koyacak anneler var mı veya isimle ilgili yorum yapmak isteyenler🙂
SudeSelennnn Margaret benzettiginiz şeye bakın ya biraz daha düzgün konuşsanız burda bir anne bebeğine koyacağı isimden bahsediyo
Saziyersin Margaret bu nasil bir benzetme yani beğenmemiş olabilirsiniz ama bir anneye böyle bir yorum cok cok yanlis saygı duyun
Iremalp Margaret yorumunuz kendinize kalsın kötü kalbinizle yaşayın beğenmediyseniz bile düzgün söyleyebilirdiniz
SudeSelennnn Iremalp böyle kötü düşünceli insanlar yüzünden gelişemiyoruz zaten çok sinirlendim Allahım böylelerine akıl fikir ihsan eylesin inşallah 🤲
pnrysfdnz Iremalp 😅 oğlum Yusuf Aras 3 yaşında hep buda erkek diye erkek isimleri düşündüm ona da Asil Uras demistim 😍
Balbocegi_ Iremalp bebesime dusundugum isimden birtanesiydi babamiza dedim ama bizim ismimiz belliydi adiyla yasasin ins cok guzel ve agiza cok hos bir ses birakan isim soylebeb adi gibi agir allah uzun omur versin ins
SudeSelennnn Iremalp bu arada isim çok güzel adıyla yaşasın inşallah bir anne hangi ismi uygun görüyorsa bence en güzel isim o bebek için ❤