Halenur-42 portakalcice evet canım 5 dk falan anca sürüyor ben doktor söyleyecek sandım kilosunu boyunu vs hiç bilgi vermedi
Halenur-42 portakalcice çok yoğun bir doktor ve yoğunluktan dolayı hastalarıyla pek fazla ilgilenmiyor 2-3 kez gittim hep girmemle çıkmam bir oldu
Halenur-42 pamukkizimm maalesef canım bende tavsiye üzerine gittim ama memnun kalmadım muayene sırasında hiç bilgilendirme yapmıyor çok çok kısa sürüyor girmemle çıkmam bir oluyordu
Halenur-42 pamukkizimm devlet hastanelerinde pandemiden beri çok yoğunluk var bende zorluk çekiyorum alırken mhrs uygulamasını indirdim ordan bildirim geliyor bana boş gün olduğunda
pamukkizimm Halenur-42 bende yaptım kaç günde dönüş oluyor acaba çok bekler miyiz iki üç hafta falan nereye geliyor bildirim ayrıca mesaj olarak telefona mı
Halenur-42 pamukkizimm canım bazen hafta bazen bir ay bile gelmediği oluyor şansına gerçekten telefonuna mesaj olarak geliyor talebinize uygun randevu oluşturulmuştur randevu saati alın diye
icedearth cavidanb ceyhan beyle maalesef çok kötü bir randevumuz olmuştu asla önermiyorum yanlış teşhis koydu kendisi
seldaaaaaaaaaa pamukkizimm Meram akademi Hastanesi’nde nihan tufan Erden e gidiyorum 3.ayimizda gitmeye başladık kısmetse 17 gün sonra doğum var gayet memnunum ilgili bı doktor tavsiye ederim