Vrl mayamca doğru mu yapıyorum yapabiliyor muyum anlayamıyorum instagramda bir ebe hanım var Fatma diye o çok güzel anlatmış göstermiş ona bakarak yapmaya çalıştım.
mayamca Vrl Ben vajinismus yaşamıştım. Şimdi o kasılmalar ara sıra oluyor ama parmak ya da başka herhangi bir şey girdiremem gibi geliyor bana. Bir de dediğiniz korku da var bende. Ya yanlış mı yaparsam korkusu
Vrl irem_kizil21 çok zor oldu ama başardım🤣 dolabım ile yatağım birbirine çok yakın yatağa sırtımı ayaklarımı da dolaba dayadığım zaman kendime sahte bir çatal yapmışım gibi oluyor 🤣 o şekilde yandan yetişebilir miyim diye baktım yetişiyorum
Vrl irem_kizil21 utanıyorum çekiniyorum açıkçası ne tepki verir ben yapamam mı der bilmiyorum kendim yapmaya çalıştım o yüzden
Olivia Tdof26 hahahha😁😁😁😁 tüy dökücü krem kullan sancın başladığında beş dakkada çıkarlar zaten ilk sancılar çok zorlamıyor yapabilirsin inanıyorum 😄😄
Yarencerenn zeyzey87 bende birde uyandımda o sancıyı gerçekten çekmiş gibi uyanıyorum sonra acaba gerçek miydi acaba sancı benmi uykuda anlamadım diyorum 😂
Vrl mayamca ebe Fatma çelenoğlu instagram adresi orada videonun üstünde perine masajı yazıyor inşallah doğru yapıyordur 🤣