drn05 Alara005 normal rapor verir :) yanlıs yönlendirme yapamayım yine de Bi doktorunuza danışın ona göre hareket etmenizde fayda var bende diyordum aman 32 de çalışabilir alayım da canım ister 33 canım ister 35 te bırakırım tarihi bir gördüm şok :)
Alara005 kzbnkndr ama iş yeri muhasebeye ilk raporu gönderiyor sonucta ikinci rapor olunca sıkıntı çıkmaz mi
Kumi Kdg çalışabilir raporu aldığımda ne zamana kadar çalışabılecegım raporun üstunde yazıyordu ben tekrar almadım.Hatta yarın doluyor.
Alininannesii1 Ya kizlar bisey soracagim 37.hafta da devlet otomatik izne ayriyor demis bir arkadasimiz peki kac haftalik izne ayriliyoruz 37 den sonra ? Benim bildigim 8+8 (d.oncesi÷d.sonrasi) .. 32 ike 37 arasi 5 hafta oluyor ama kafam karisti ??
drn05 Alininannesii1 32 ile 37 arasındaki kullanmadığımız izni dogum sonrasına aktarıyorlar o yüzden 37 ye uzattım bende dogum sonrası daha önemli olduğu için
drn05 Alininannesii1 32 de karar veriyorsunuz ya çalışabilir alacaksınız ya da çalışamaz. çalışabilir alırsanız eğer sadece 2 rapor alıyorsunuz 37 ye kadar 5 haftalık. Çalıştığınız 5 hafta dogum sonrasına aktarılıyor
Cnsbebek Busehnm kubra_karatekin ben 37ye kadar calısabılır aldım 37 de gidip çalışamaz mı alacağım tekrardan
kubra_karatekin Cnsbebek canım ben bugün 37 haftalık oldum doktor normalde hastaneye gidip tekrar evrak Alman lazım dedi bende gittim .rapor işlemleriyle konuştum 32 haftada verdiğimiz raporda hangi gün izine ayrılacağın yazıyor bu evrak dışında başka evrak vermiyoruz dedi yani 32 haftada aldığın evrak yetiyor . Ben hastaneye kadar gittiğim için tekrar aynı kağıdın çıktısını aldım .