kubranurileri Kızlar 24 haftalık hamileyim fena gaz şikayetim var yaşayanlar ve önerisi olanlarr varmıı
kubranurileri Dilekcnkn yok tutmuyorum ama ortamlarda beni baya zorluyo hele cocuk az hareket etsin ikisinin sancı ağrısı ben mahvediyo😂😂 eşim çok dalga konusu ediyo bu gaz pronlemimi
kubranurileri Dilekcnkn evet ama ortamlarda beni çok zorluyor çıkaramadığım zamanlarda oluyor aslında sorum bu yönde yanlış ifade etmişim çıkaramadığımda neler kullanabilirim diye
EylulHifaa Zrgakbyk benimde gazım olduğu için görünmedi bugün doktorum alttan muayene etti 6 haftalığız bizde
kubranurileri Balbocegi_ bunu değil ama gasicon önermişlerdi emzirenler çok memnun gaz oluşumu için fakat hamilelikte bitkisel yağ karışımları ne kadar doğru olur emin olamadığım için bilemiyorum
EylulHifaa bende de mide gazı var afedersiniz ama geyirmek istiyorum geyiremiyorum geri gidiyor ve buda mide bulantısı mide şişkinliği yapıyor çok sıkıntım oluyor bunu yaşayan ve bilen varmı ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz kızlar
minidior EylulHifaa kacinci haftadasiniz bilmiyorum ama 12 haftalarda falan vardi benim malesef gecmiyor ilerleyince haftalar kendiliginden geciyor bende ne altan ne ustten gaz cikartamiyordum buda midemi rahatsiz edip kusuyordum istemsiz o sekilde rahatliyordu midem halbuki hamileligimde hic bulanti yasamamistim sadece sorunum buydu zaman malesefki 🙏🏻
kubranurileri EylulHifaa ErselBeyza EylulHifaa bunu ben soğan sarımsak falan tükettiğimde oluyorum bunlara dikkat et bakalım biraz yemeklerde hep soğan var ama çok etkiliyo gerçekten sulu yemekten tiksindim bu yüzden
kubranurileri kubranurileri Aybuss ahahaha bende çocuğun diyorum sonra doğduktan sonra kime atcaksın suçu bakalım diyo 😂😂😂
Aygulmom kubranurileri benimde öyle ne yesem gaz yapıyo bişey yemekten korkuyorum. Genelde küçük porsiyonlarla yiyorum yürüyüş yapıyorum ve soda içiyorum bu şekilde biraz daha rahatlıyorum. Brokoli aşırı gaz yapıyo onu yemeyi bıraktım. Şimdilik aklıma gelenler bunlar 😊
kubranurileri Aygulmom evet ne yesem gaz oluyo ve bazen sancılı atamadığım oluyo bitki çaylarıda zararlımolanilir diye kullanamıyorum ne yapabilirim kullanabilirim diye arayışlardayım
EylulHifaa minidior 6. haftamdayım canım çok zorlanıyorum midem bu yüzden bir tuhaf oluyor ve beni gerçekten çok halsiz bırakıyor
EylulHifaa kubranurileri evet sanırım soğandan oluyor bilmiyorum tam da emin olamadım ama ondan şüpheleniyorum dediğiniz gibi her yemeğin içerisinde de soğan var soda içiyorum o şekilde rahatlamaya çalışıyorum ama çok sıkıntı veriyor hemen geçer inşallah bu durum
Vaveyla23 Ben sıcak su torbasiyla rahatlıyorum ya bide yediğime dikkat ediyorum gaz yapan şeyler yemiyorum yoksa sabahı sabah ediyorum bi tanıdığım da kendini ayağını sıcak tut demişti