filizzx Gozdebahar bende kararsızım okula haftada bir gün gitmek istemiyorum ama uzaktan ders yapmak istiyorum nasıl olacak bilemiyorum
Sadu44 Gozdebahar idareyle konusun canlı derslere gelmek istemiyorum vs diye ben öyle yaptım yüzyüze değil hepsini uzaktan verdim defteri de bazen iki haftadabir gidip doldurdum 32 olunca hemen ayrıldım izne
BirMuallime Gozdebahar ben 2. Dönem direk izne ayrıldım canım haftaya da 32. Ye ayrılacağım zaten riskli hamileyim hiç riske atmak istemedim
filizzx Gozdebahar bende 22 haftalığım canlı ders beni çok yormuyor ama okulum uzak defter imzalamaya gitmekte zorlanıyorum
Gozdebahar filizzx evet defter imzalamak da var. Tamamen yasal iznimi kullansam mı yoksa Nisan sonuna kadar canlı dersle devam mı etsem sonra bırakabilir miyim bilmiyorum ama.
Gozdebahar Sadu44 peki canlı dersle dönem sonuna kadar devam etmek zorunlu mu? İstediğim zaman bırakabilir miyim?
Sadu44 Gozdebahar şu an kaç haftalıksınız dönem bitince kaç haftalık oluyor ben 24 e kadar canlı 32 ye kadar uzaktan devam ettim
Mrc34 Gozdebahar ben 25 im dilekçemi verdim fakat canlı derslere devam dedi müdür . 32 den sonra kendi isteginizle doğum iznine ayrılıp bırakabilirsiniz. Bu canlı derslerle ilgili her müdürün ayrı bı uygulaması var gebelere anladığım kadariyla
filizzx Gozdebahar istediğiniz zaman idari izne ayrılabiliyorsunuz diye biliyorum ama yinede bi sormak lazım
Frzn Mrc34 idari izin sizin yasal hakkınız.Ben kendim de idareciyim.Sizi canlı derslere zorlayamaz müdürünüz.
Mrc34 Frzn öyle mi bu izin covitten korunmak için evde de covit riski yok o yüzden canlı derse devam diyorlar. burda da çoğu arkadaşta gördüğüm devam ediyorlar. Malesef herkes kendini düşünüyor. Teşekkür ederim müdürüme sunacağım bunu
Frzn Mrc34 Cumhurbaşkanlığı idari işler genel başkanlığının genel yazısına göre tabiki kullanabilirsiniz.Tüm özlük haklarınız devam eder.
Sadu44 Gozdebahar dönem sonuna yakın 32 oluyosunuz o zaman müdür isterse sizinde sağlık sorununuz olmazsa uzaktan o zamana kadar devam edersiniz