Babyyyymother Prensmmmm o zaman sorun olmayacaktır birde yakından da takılıyken yani kontrollerine düzenli gidiyorsan sorun olacağını sanmıyorum insallah saglikla aliriz kucagimiza 🌸
Babyyyymother Prensmmmm anladim bende 15 te bir gidiyorum o zaman seninde düzenli takip ediliyordur birdahaki sefere sorarsın tekrar bakalım kaç çıkacak
Prensmmmm Babyyyymother düzenli yapılıyo 10. Haftada 38 imiş şimdi baktım 16. Hafta 33 ama doktorum çok iyi deid anlamadım
Seyda652 Sedyas banada 13 haftada atıldı şükür 20 haftanın içindeyim ve her hafta kontrole gidiyorum artık bende senin gibiyim canım doktorum agır iş ve agır kaldırmadıgın sürece günlk hayatına devam edebilirsin bakalım bu salı detaylı ultrason günümüz
Babyyyymother Prensmmmm sanirim 2 nin altı sıkıntı benim 37 iken dikis atılmıştı ama asıl dikis atilmasinin sebebi acilmam olmuştu peki progestan hap fln verdimi
Tubbbbbbbbb Sedyas normal dogum olacaksaniz dogumdan onceki haftalrda alinacak, sezeryan olacaksaniz da Ameliyat Esnasinda Alinacak dedi doktorum.