07-02-2019 magnolia_ ay hadi ya 🙂bende cok merak ediyorum 12+3 olduk haftaya gıdıcem kontrole ıns bakalım 🙂
magnolia_ Mbuse maşallah sona yaklaşmışsınız normal doğum bekliyorsunuz belliki Rabbim kolaylıkla kurtulmanızı sağlıkla prensesinizi kucağınıza almanızı nasip etsin 🙏
magnolia_ BRUTAL-BETTY ay bana iki ayrı doktor 12. Haftamda kız dedi 14.haftamda gene kız dedi kendi doktorum ☺️Değişmez işallah
BRUTAL-BETTY magnolia_ canım benimde devlette kendi doktorum hep kız dedi bende özele gitmek istedim renkli ultrason için erkek olduğunu öğrendim 🙈
magnolia_ BRUTAL-BETTY ben özele gidiyorum cnm kesin kız çünkü oğlum beni asla zorlamadı bu cok farklı ☺️
03032016 Ediz101019 bende bunu merak ediyorum 14 ye devlet doktoru kız dedi hatta yüzde seksen doksan,kimseye söylemedim,değişir mi acaba merak içindeyim
hanzadeee magnolia_ icime doguyor bence benimde kiz 10+ 2 haftalik 💖👼🏻 o yuzden bu posta yorum yapmak istedim🤰😂
Yonca0218 14+6 kız dedi yinede iki hafta sonra 100 de yüz kız diyebilirim değişeceğini sanmam ama dedi sizce değişir mi profösör kendisi, dayanamayıp parti yaptımda😂