Fadime_56 Isım öneriniz varmı eşim daha erken diyo ama ben bi an ismine karar verip herseyini hazırlamak istiyorum 20+5haftaligiz
Fadime_56 Durunbigeldim bir türlü karar veremiyorum ki kim sorsa sakalaşiyoruz eşimde bende alparslan türkeş koyacaz diye
Durunbigeldim Fadime_56 haha biz Alparslan koyucaz inşallah az çok kesindi bizimki daha belli olmadan
Fadime_56 Durunbigeldim ınsalalh koyarsınız ben çok istiyorum ama eşim de kabul etse düşük tehlikem vr hergün sancı cekiyorum sonuçta 9ay karnimda taşıyan acıyı çeken benim istediğimi koymak hakkim
Brcadn Azem ismi çok hoşuma gitti anlamında emin değiliz sadece bı hocaya soracağız şayet erkekse bebeğim 🙏 kızım var 3.5 yaşında Aden ismi uyumlu olur diye düşündük
Fadime_56 BRUTAL-BETTY köy yeri burası hanı millet biri bi isim koyacak olursa herkes başlıyo aynı ismi koymayı bende düşündüm ilk başta aras koymayı bi kaç kişiye söyledim maşallah hemen doğurunca koydular hemen
Borusesi Bizim De isim belli değil ama beğendiğim isimleri eşim kabul etmiyor ilk oğlumun adı Doruk yanına uygun olsun istiyorum fikri olan varsa yazabilir Asil Asaf Elyesa Ebu bekir Devrim Dağhan Demirhan Barlas Hanzala Alparslan
Fadime_56 Borusesi alparslan koymayı çok istiyorum ama köydeyiz biz millet birşey der çocukla dalga geçerler diye koymak istemiyorum yaşlılar diyemez alp arslan derler çocuğa üzülür bide bi yandan diyorum kendi kendime millete ne diye ama kararsizim
Sadece_anne Borusesi Ah ebu bekir ne guzel bir insandı sıddıktı.. Çok guzel ama anlamı bekirin babası demek. Ebu babası bekirde ismi oluyor. Hanzalada çok guzel ve bir önerim ömer hattab
SenaHifa Fadime_56 ben de çocukla dalga geçerler mi diye düşünüyorum bi yandan bi yandan da diyorum benim çocuğum benim kararım diye ama kararsızım ne olacak bu iş 😆
Borusesi Fadime_56 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin biz de dalga geçerler diye bir sürü isimden vazgeçtik inanın
Fadime_56 Fadime_56 sonuçta çocuk ikimizin beraber karae vermemiz gerek ama erken diye tutturdu anası da tutturmuş egemen burhan asla koymak istemiyorum onun deidgi isimleri gıcık oluyorum babası da ikna olacak yapacak bişey yok sonuçta o kadar sancı cekiyorum ilaç kullanıyorum neler cekiyorum aciyi ben cekiyorum ben isteidgim olur büyük ihtimal insallah ikna olur bidakine sen koy derim