mlkkk Betfer benim doğru çıktı ama doğru olduğu kadar yanlış olanda var zaten iki ihtimal var illaki doğru çıkan olacaktır ama fizyolojik bişeyin önceden ayarlanabilmesi mantıken düşününce bile çok saçma
Mutiess Betfer Benim doğru çıktı. Eskiden yüzükle de yaparlarmış onu da denedim o da doğru çıktı Kız🌸
Hulya0621 Arkadaşlar hamileliğin ilk haftasında adet dönemine denk gelen süreçte karin ağrısı olması normal mi ?
iremakar35 Hulya0621 çok normal, hamile olduğumdan haberim bile yoktu adet olcam diye bekliyodum benim de kasıklarım çok ağrıyodu
Hulya0621 iremakar35 aynen ya benimde adet tarihim 6 nisan di normalde 3 gün geçti adet sancısı gibi sancılarım var ama adet olmadım.
Mujde0808 Hulya0621 hamile olabilirsin o zaman cunku surekli adet olcakmis gibi bi agri oluyo ama adet olmuyosun ben de 4 gun gectiginde test yapmistim :)
La_Liberte Betfer Doğru çıkmadı. normalde bir yaş eklemek gerekiyor ya da otomatik hesaplayıcıdan bakmak gerekiyor.
Hulya0621 Mujde0808 evet benim de öyle adet sancılarını şuan yaşıyorum ama adet olmadim heveslenmekte istemedim ama kaç gün daha bekleyip test yapayım sizce 🤭🤭
greybrde Betfer her sitede farklı benim yaşıma ayıma göre kimi site erkek kimi site kız diyor bence aslı yok 🤪