Sleepy natural aldım ben

Lalihhhh normal serisini kullanmıştım ben canım ilk çıktığı zamanlar

Tugbaomerfaruk sleepy 2 numara aldım yeni doğan için çok küçükler tavsiye üzeri bu şekilde aldim

Tugbaomerfaruk İlk dogdugunda çok sık değiştiriyoruz diye ben oglumda baby turco almıştım pisiktebyapmadi sızdırmada ki ben eski serisini kullanmıştım doğadan olanida kullandim o bı tık daha güzel.2 saatte bir nerdeyse bez degistiriyoruz ilk 4-5 ay beze çok fazla para vermemek gerektiğini düşünüyorum.Oglumun 7.ayindan itibaren sleepye geçtik memnunum.Ama diş çıkarma dönemlerinde çok fazla kaka yaptıkları için o dönemlerde mutlaka baby turco kullanıyorum günde 4-5 defa kaka yaptıkları oluyor.Tasarruf şart 😀😀

Lalihhhh Ben normal seridede sızdırma yaşamadım hiç ama en fazla 2-3 saat tutuyordum yeni doğan sonuçta hep sıvı besleniyor fazla tutmakta pişik yapar çocuğu hangi marka olursa olsun.Dogadan olan yeni seri daha güzel ama 👍

Canimoglummmm Doğadan serisi aldım bende 210 adet iyi gelirse ona devam etmeyi düşünüyorum ama her yerde satılmıyor o biraz sıkıntı

Canimoglummmm Babyturco doğadan serisi çok uygun değil fiyatı sleppy ile kapışıyor resmen😊 , biz ikisinden de aldık bakalım hengisi iyi gelirse

Kanz aldım kızıma denemek amaçlı çok güzel yeni doğanada kanz alıcaz inşallah

Lalihhhh Ben doğadan bikere almıştım canım inan fiyatini çok bilmem ama ilk çıktığında amazondan almıştım ben 16 liraya gelmişti paketi 4 numarasi o zaman biraz depo etmiştim.Zaten beden büyüdükçe fiyatlar neredeyse aynı oluyor bir bez ortalama 85 kuruş 1 lira arasına denk geliyor

Lalihhhh Amazon e bebek cıvıl joker heps burada GittiGidiyor sitelerinin indirim zamanları mutlaka oluyor takip et bulursun oralarda 👍