Sadu44 Bende de durumlar aynı çatı ağrım çok fazla oturunca kalkıp yürümekte zorlanıyorum birde bu ara ya kendi kesesini yada benim idrar torbamla ugrasıyo patlatacak diye korkuyorum çimdikliyomu artık napıyosa😂
Seher112 Ozlemm05 bizde 36+4 üz benim kasık bölgemde belimde ara ara ağrım oluyor nacak aramda ara ara baskıda hissediyorum ama nst de sancı çıkmıyor 23 nisan a da sezeryan günü aldık bakalım
dilarayza Seher112 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende 36+4 düm yarın kontrolüm var gün alıcaz çok heyecanlıyım ben 20 nisan istiyorum bir an önce gelsin🙈
CigdemSenol Ozlemm05 bwbegim kuvoz desteği aldi ama benim bebeğimin ciğerine balgam vardı. Ciger geliştirici vurulmamistim sekerim cok yüksek diye. Coger geliştirici vurulan annelerde problem olmuyor xanim.
Snms17 Kızlar dünden beri magnezyum içmiyorum ve bugün dehşet üst bacaklarım agrıyor kasıklarıma doğru. Sizde bacaklarım agrıyor diyorsunuz ya magnezyum içiyor musunuz ?
Ozlemm05 Seher112 normal dusunuyorum fakatbeebgimin kilosu onden gidiyor fazla olursa boraz tedirgin olurum gibi
Seher112 dilarayza amin Hayırlısı ile gelsinler İnşaAllah banada doktorum 20-25 nisan arası seç demişti
hilal_au Bende de kasık ve adet ağrısı var 1 haftadır yatıyorum, bir de karnım bazen acayip sertleşip geriliyor. Geçen hafta 1 cm açıklığım vardı. Bu açıklığa baktıkları muayene ile çatı muayenesi aynı şey mi? Bilginiz var mı?
Dygmvl sevgiela 35+3üm dün çatı muayenesi oldum inanın içten söylüyorum hiç bir şey yok. 2 parmak girip çıktı sadece 3-5 sanşye sürdü ki ben de çok korkardım ama hiç korkulacak gibi değildi kendinizi kasmayın