Anne01 Zey3400 ben de netten 7 olduğunu okudum ve şaşırdım bugün a101 e 10 buçukta gitmiştim 10 da açılıyor diye bir şey kalmamıştı sordum 7 buçukta açılıyormuş pzrtesiden bu yana.
Zey3400 Anne01 bende bugün 11 e doğru gittim A 101 e ama epey bişeyler vardı, şube yoğunluğuna göredir belkide🤔
asli16 Kızlar konuyla alakasız bime geç gitsem ürünler kalır mı? İlla erken mi gitmem gerekiyor? Bir de kaçta açılıyor bilen varsa yazarsa çok memnun olurum :)
Ozgedemiralp34 asli16 asli16 ben a101e dün akşam 7de gittim aradığım hersey duruyordu ama küvet falan hiç kalmamıstı tekstil ürünleri kalmıstı küvet falan alacaksanız erkenden gidin büyük parçalar çabuk tükeniyor
Benaytemel Taze_gebe e bebekte aynı fiyatlara daha genişi vardı ikisini kıyasladım e bebekten 90₺ aldım
Lamia123 Bir çok eksiğimi tamamlamıştım öncesinden sadece triko battaniye için gitmiştim dayanamadım ikili yarım kol zıbın, 2 li pijama , 2 li önlük , müslin , yelek ve ağız mendili de almış bulundum 😂🥰
Didem11- Kubra2 merhaba, 70-140 ölçüleri dokusu güzel ben beğendim beyaz renk aldım %100pamuk yazıyor.penye kalın değil.