Mom726272 Mom726272 biz 2 yıl önce e bebekten almıştık 60 liraydı en fazla 80 olmuştur oda güzel diyecektim aynı mama sandalyesi 110 lira olmuş ya 😳 iyi almışsınız valla
Mom726272 burcu_burcu çok tatlı duruyo bunlar amaaa😍😍😍 dokunmadan yumuşacık olduğunu hissettim resmen ne kadar ödediniz buraya
burcu_burcu Mom726272 fotoğrafta olmayan bide penye battaniye var hepsi 250 lira ama gerçekten A101 deyip beğenmemezlik yapmamışım iyi ki çok güzel hepsi 😊
Dilaam Asafimmm muslin battaniye ve penye battaniye aldım fotoğraflarda çok güzel durmuyordu ama gerçekte çok kaliteli çok güzelmiş bayıldım alinca
havaguler-17 Ben ne gördüysem aldım hoşuma gitti ürünler özellikle Kitaplar, yapboz ve kule baya kaliteli güzel ürünlerdi 👍🏻
Bebek1_ Asafimmm anne yani yatağı Emzirme yastığı Baddaniye Biberon 2 ’li Bebek kulak çöpü “Daha çok şey alcaktım ama kalmamış ”🤣 Banyo setini de 2 3 ay önce almıştım balıklı küvet kova tas şeklinde yarında bim den reflu yastığı alicam ve kanguruya bakıcam nasıl guzelmi diye 🤷♀️
Anne01 Zey3400 internetten baktım 7 yazıyor ama bilemedim ben de 9 diye biliyorum. A101 i de 10 diye biliyordum 7 buçukta açılıyormuş oda
Sonay-34 Ankara_06_ ya ben 134 e aldık sandım 117ye almışız pardon başka şeylerin fiyatı ile karıştırdım:(:())
Metehan_ve_annesi Çok güzel ürünler gelmişti eksiğim olmadığı için almadım. Sadece pike aldım güzele benziyordı. Eve gelince de açıp baktım umduğumdan iyi çıktı
Anne01 Zey3400 ben de netten 7 olduğunu okudum ve şaşırdım bugün a101 e 10 buçukta gitmiştim 10 da açılıyor diye bir şey kalmamıştı sordum 7 buçukta açılıyormuş pzrtesiden bu yana.
emiras59 Sehera1 internet üzerinden de sipariş verebiliyorsunuz 😊 benim oturduğum yere de göğüs pompası gelmemişti internetten aldım mecbur
emiras59 Yonca0218 emzirme yastığına çok sert diyorlar sizce nasıl? Ben de aldım da iade edicem ona göre :(
Busra221 Ankara_06_ rica ederim . Akıtma hiç yaşamadım bebeğim gayet rahat bir sekildr kendisi tutup dikerek suyunu iciyor. İdeal akışkanlıkta bende denedim