Redpepper Portakalgeliyor 16 haftaya girdik inşallah evet kısmetse erkek geliyor 🙏 sen galiba 21 filansın detaylı dediğin için ☺️
September_ Kimse nevresim takımı almamış herhalde 😂ben aldım çok da beğendim yapısını desenini inşallah güzel çıkar 😍
Nurunannesiii12 September_ yaa gule gule kullanin cinsiyet i belli olmadigi icin babasi mama sandalyesi kuvet ve kovasını falan almis😊 bana da supriz oldu beğeniyordum .b arkadasim mama sandalyesini kovasi kuvvetini aldığı i ve memnun kaldığını söylemişti.
bebissveannesi Asafimmm hiç birşey alamadım tartışıp döndüm 😡 ürünlere annemle birlikte bakarken çalışan kız gelip annemin önüne geçerek toplamaya başladı bende bakıyoruz dedim dağıtmışsınız diyerek devam etti dedim dağıtmadık kenarlarından altlara doğru baktık beden için hayır üstten bakacaksınız hepsi aynı zaten diyor 🤷♀️birde fiyat sordum orda yazıyor dedi hayır yok dedim gerçektende yoktu yine de söylemedi tabi orda bende film koptu başladım bağırmaya oda bişeyler söylüyor tabi sonra gitti bişeyleri tekmeliyor ben daha çok delirdim tabi birde hala haklı gibi dağıtmadan alttakileri ellemeden bakacaksınız diyor terbiyesiz elim ayağım titredi sinirden vala 😡 velhasıl hiç birşey almadan üstüne sinir olup çıktık 🤷♀️
Esra-07 Asafimmm tesadüfen gördüm çok beğendim tırtıl 🐛 müslin battaniye, penye battaniye , ikili çıtçıtlı badi , triko battaniye , ağız mendil bezi, tekli dantelli çıtçıtlı, daha var hatırlamıyorum 200 TL tuttu hepsi
Balbocegi_ Esra-07 bende aldim kenarina besiginin orme bakiyordum cok pahalilar bunu cok iyi aldim ve bayildim kziimin kafasi artik besige curmucak
gulapikk emiras59 120 lira canım. ama her mağazaya sadece bir tane geliyormuş bak bakalım bir inşallah kalmıştır
Ela20 Bulutsevdasi online alışveriş yapınca fiş getiriyorlar mı iade etmek istediğimiz ürün olursa iade edebiliyor muyuz?
Eslemssmom Bmom merhaba evet denedim ve beğendim daha sabitlemedik ama uygulamasını indirdik baktık iş görür yani fiyatı da gayet iyiydi bence siz baktınız mı
Heisenbergesra Alperene hayır göğüs pompası hafif çekiyoe gibi.. telsiz de aldım ama denemedim daha 6 tane pil lazım gidip alcam😂😂
fatmacos Asafimmm alışveriş için cinsiyet bekliyoruz 😅😅 inşallah haftaya belli olur bizde ufaktan başlarız
Asafimmm fatmacos bende öyle kıyafet vs almadım canım cinsiyete göre ama mama sandalyesi gün geçtikce artıyor almak istedm 🤭
Ankara_06_ Busra221 Teşekkür ederim canım cevapladığın için aklıma takılmış iyimi kötümü diye. Süt su vs. ucundan çok mu akıyo ideal akıştamı?
bhr33 Kızlar bnde küvet setini yarın bimden alayım diyordum. Filesi var diye de.kafam karıştı. Hangisi daha kaliteli
Asafimmm bhr33 ben a101 dekini daha kalitelii buldum hemde plastik ürünlerde indirim varmıs bimle aynı fiyata geliyor