Seda-34 Beyzan ben aldım canım annem zaten annem almıştı ama ben de yedek olarak aldım. Çok uzun süre kullanılabilecek boyutta değil gibi ama dokusu güzel bence
Misto Seda-34 ben almadım ama baktım dokusu hosuma gitti boyuda ideal bebek icin fiyatıda cok guzel ben bebegime bi önceki bime geldiginde almistim banyo havlusunu burdaki daha guzel gibime geldi kalınligi yumusakligi vs.
Redpepper Portakalgeliyor onu hiç sorma ben battım 😂 bu ayki ekstreyi görmek istemiyorum aşkım canım bitanem hayatımın anlamı kocacım inşallah görmez 😅
Portakalgeliyor Redpepper hahaha bişey olmaz bunlar böyle böyle alınıyır yoksa ohoo hiç bişeye yetmiyor artık uçtu fiyatlar 🙈
Redpepper Portakalgeliyor ya aynen öyle bir de uygun alıyoruz almasak neler olur acaba hiç düşünmek istemiyorum benim bugün tüm aldıklarımın parasına tek bir alt üstler satılıyor yani öyle yapsak evin yolunu bulamıcaz demek
emiras59 Gkcgkc ben aldım canım ama yarın bimdekine de bakıcam hangisinin deseni daha güzelse diğerini iade edicem 😂🙈 güzel gözüküyor 🥰
Heisenbergesra Merve0202 ben aldım az önce bi çalıştırdım ama çok hafif çekiyor gibi normali mi öyle ki ?? Kalsın mı versem mi bilemedim
Seda-34 Asafimmm bebek yatağı lastikli çarşaf kundak havlu penye battaniye pijama takımı Askılı beyaz 2 li çıtçıtlı body Yarım kollu 2 li çıtçıtlı body 2′li alt 2li mama önlüğü banyo eldiveni ilk bilgilerim kartları
Misto Asafimmm benim bebegimin herseyi tamamdı ben bitek patik aldım yeni geldim bizim burdaki a101de hersey kalmıstı vardı yani bu saatte bile ürünler okadar güzelki dokuları yumusaklıkları magaza ürünleriyle yarısır bence cokda ucuz hepsi iyiki var su büyük üçlü market allah onlarsız bırakmasın😊😊
leyla_ok Asafimmm Küvet setini komple aldım.Süt sağma makinasını da aldım.Birde Fisher Price diş kaşıyıcı onuda aldım 😁
naz_tugce Ben anca gidebildim erkek bebek için çok ürün kalmamıştım hep pembeler kalmıştı ama Yinede 2′li 6/9 ay pijama altı 2′li 6/9 ay yarım kol zıbın 2′li 3/6 ay yarım kol zıbın banyo eldiveni 1 tane askılık alabildim kalmamıştı bide tırtıl aldın bayıldın kocaman 😂😂
Misto Asafimmm biberonlarınada baktım almak isteyenlere tavsiye ederim cok kaliteli geldi bana baya is görür bence okadar servet ödemeye gerek yok bi biberona ikilisi cam biberon 15 lira cok iyi ya👍