CansuBb Gulsen4224 Allah sağlıklı sıhhatli, uzun, güzel ömürler versin canımm ❤️😍 Darısı tüm bekleyenlerin sağlıkla kavuşmasına 🌼
Gulsen4224 minikcivcivim arada bi bakıyorum balım İnan bebeklere bakacak vaktim bile olmuyor bakıp çıkıyorum sözünü dinliyorum ztn kuzum dinleniyorum bol bol🤗😅😘
umudum321 Gulsen4224 öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun inşallah bişi soracağım size ben bugün semt polikliniği ne gitti orda nst de sancım 70 80 arası cikiyodu 38+2gunluk hamileyim vajina da baskı hissediyorum doğum ne zaman olur sizce
Gulsen4224 umudum321 70 -80 sancın 3 defa mı oldu yoksa tek te 70-80 mi gördün cnm 3 ise yakındır vajinal baskı var ise doğumun yakınlığına işaret canım maşallah haftanda gelmiş ztn Cnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 💜🤲🏻
_Mother_ Gulsen4224 aaa canım hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah 🤗 nişan nasıl birşey oluyor birde bende de dünden beri yumurta akı kıvamında jelimsi akıntı oluyor da
umudum321 Gulsen4224 3defa nasl oluyo onu hiç bilmiyorum🤦 ilk gebeliğim vajina da baskı var evet Allah razı olsun ❤️
Berfininannesi Gulsen4224 Hayırlı olsun inşallah allah annali babalı büyütsün inşallah devlete mı doğurdunuz özelde mi
umudum321 Gulsen4224 ben resim atmayı bilmiyorum hiç sana zahmet olmazsa sen at bakayım hakkını helal et lütfen 😊💗
umudum321 Gulsen4224 hafif bel ağrısı var yürürken vajina da baskı oluyo hemen tuvalete koşuyorum bebek toplanıp sertlesiyo takibe Alaçam bu akşam bakalm