umudum321 Gulsen4224 hafif bel ağrısı var yürürken vajina da baskı oluyo hemen tuvalete koşuyorum bebek toplanıp sertlesiyo takibe Alaçam bu akşam bakalm
Gulsen4224 umudum321 tamam canım o zmn gelmek üzere senin bebek benimde öyle nasıl toplanıyordu ve baskı yapıyordu ben üşüttüm sandım sonra bi baktım yarımsatte sancı giriyor
minikcivcivim Gulsen4224 🙈aynen canim ben bile şaşırdım 🥰❤ay ne güzel olurdu ya aynı şehirde olsak gelirdik birbirimize 🤲🌸
shrbn25- cinsiyetimizi doktorlar bile bilemez ken bilem teyzemızzz ♥️♥️♥️♥️♥️ canımmmmm daha yeni gördum ♥️♥️♥️🌺 Gecmiş ve gözün aydın cok sevındım Saglıcakla kucagına aldn insalllah 🌺🌺🌺 koklarsın minigini benim yerime 🌺🌺
Gulsen4224 shrbn25- sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah balım çok sağolasın kokladım birsürü😍🥰
Gulsen4224 Mom81 ewt canım oldu 20 dk ya bir giriyordu sancım biraz oyalanmak için banyo mu yaptım sancılar düşsün diye 15 dk ya felan düştü aslında daha gitmezdim suyum gelmemişti ama nişan baya kanlı gelince korktum leke mi diye o yüzden gittim balım 🌸
Gulsen4224 minikcivcivim tabikide balım senin yerin çok farklı 💜Burda tanıdım seni ama iyiki tanımışım her an yanımdasın 😍