Mega123 Gulsen4224 Rabbim yar ve yardımcın olsun kolay hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah inşallah canım benim 💕
Gulsen4224 Edaaaa53 rabbim yar ve yardımcın olsun umarım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin mevlam dualarımdasın cnm🤲🏻
Cilekctn1 Gulsen4224 inşallah sağlıklı sıhhatli gelir teyzesinin balı bir avazda kurtarsın rabbim inşallah aşkımm❤️
Gulsen4224 gmzlm23 Seyda6565 Defnenaz2766 Busraaa__ Hiranurecrin AysLLL efruzzz Emsare Zekiye_saka Asyaayaz1 Mom8899 çok çok sağolun bal anneler iyiki varsınız 🥰🤲🏻😍 DenizSayer fpkprensesim Sedef88 Ulviyegndz Busraonen Simge27 Zhraaltun Hamileadayibiranne Daniay lisansli_Mom49 Denizsa Rahimesare Linam6868 Dilanhazall Hilalnidos Nuraygokce MeliSeliMelih Sibelrx Ikizdeniz Senayyalcin Alyamm_ Haticecakirr
fpkprensesim Gulsen4224 ya balım sağlıkla gelsin bebişimiz bir avazda doğurmayı nasip etsin rabbim dualarım seninle 🥰🥰
Gulsen4224 Mom81 nişan hemen gelince gitmedim canım suyumu bekledim gelmedi sancılarımın düşmesini bekledim yarımsatte geliyordu
Ulviyegndz Rabbim senin için kolaylaştırsin doğumunu canım. Sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah @Gulsen4224
Busraonen Gulsen4224 yaaa canım Rabbim sağlıklı hayırlı kolay bir doğum nasip etsin inşallahhh❤️❤️❤️❤️❤️
Pink1122 Gulsen4224 inslalah saglikla huzurla bebegini kucagina alirsin sorunsuz bir sekilde inslalah canim sonrada. Bize dogum hikayeni anlatmak icin gelirsin allahin izniyle rabbim kolay gecursin🌸
Simge27 Hayirlisiyla kolay bir dogum diliyorum saglik sihhatle ikinizde insallah 🙏 Allah yardimcin olsun canim
BrcHmt Gulsen4224 yaaaaa şakaa 😍 nasılsın iyi misin canım ? Allah yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde ağrısız sancısız bebeğini kucağına almayı nasip etsin. 🤲🏻 Merak ettim çok seni. Bebiş tersti senin döndü mü? Hastanede misin ? Sezaryen mi olacaksın ?