Gulsen4224 Nişan geldi kızlar Sancılar başladı dualarınızı eksik etmeyin dualarımda olacaksınız sancı esnasında rabbim şu sabahlar ezanı yüzü suyu hürmetine anne olmak isteyen bütün anne adaylarına bir bebek nasip etsin hayırlısı ve gönlünüze göre dualarımda olacaksınız benim için dua edin sizde ballarım kolay bir şekilde atlatırım umarım 🤲🏻🤲🏻
Edaaaa53 Gulsen4224 özelden yazmaya çalıştım olmadı doğum sancın var Allah rızası için dua et bana 31 haftalık gebeyim hiçbir şey yokken bebeğimin boynunda bir kitle çıktı sürekli araştırıyorlar kahroldum kaç gündür ağlamaktan Allah rızası için dua et benim de evladım için ona bir şey olmasın. Sana da Rabbim tek nefeste bir ağrıyla doğurmanı evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin insallh🤲😏
Gulsen4224 Edaaaa53 rabbim yar ve yardımcın olsun umarım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin mevlam dualarımdasın cnm🤲🏻
Yazg16 Edaaaa53 Rabbim yardımcınız olsun inşallah bir şeyi olmaz sağlıklıca kucağına alırsın bebişini ağlayıp üzme bence bebeğini dua etmekten başka bir şey işe yaramıyor çünkü 🤲🏻😕
Gulsen4224 gmzlm23 Seyda6565 Defnenaz2766 Busraaa__ Hiranurecrin AysLLL efruzzz Emsare Zekiye_saka Asyaayaz1 Mom8899 çok çok sağolun bal anneler iyiki varsınız 🥰🤲🏻😍 DenizSayer fpkprensesim Sedef88 Ulviyegndz Busraonen Simge27 Zhraaltun Hamileadayibiranne Daniay lisansli_Mom49 Denizsa Rahimesare Linam6868 Dilanhazall Hilalnidos Nuraygokce MeliSeliMelih Sibelrx Ikizdeniz Senayyalcin Alyamm_ Haticecakirr
0znur Allah kolaylık versin, bir avazda kurtulun evladınıza kavuşun inşallah ❤️ 5 günlük taze anneyim bende, oglumun sarılığı var dualarinizda bize de yer verir misiniz. Küvöze girmeden atlatalim.
Defnenaz2766 Gulsen4224 rabbim kolay kurtarsın inşallah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Elzecan Gulsen4224 bende 38 haftalık oldum bugun pazartesi de benim dogumum var sezaryan Rabbım herkesi bı avazda kurtarsın ıns 🤗
tatlissannee Yaa formumuzun en güzel ve en kibar tahmincisi RABBİM bir avazda kurtarsın inşallah senii Allaha emanet olun ❤️🙏🙏
Mom8899 Gulsen4224 Rabbim hayırlı ve kolay doğumlar versin, evladını sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻♥️
efruzzz Gulsen4224 ayyy rabbim yar ve yardimciniz olsun darisi basimiza ins 😊saglikla kucagimiza alalim ins
Beyzacm Gulsen4224 sen hepimize yardımcı oldun burda Allah da senin yardimcin olsun,bir ödül de sana verilmeli bu forumda ☺️💕