A1994 CigdemSenol ben diyetle takip altındayım en yüksek 150 filan gördüm doktorum bunda fazla etkilenmez dedi
WmonallissA Hdgn21 yok hayır bugün netleşecek, daha gitmedik, bana bağlı aslında ama bir türlü karar veremiyorum🙈 20 Nisan kendi doğum günüm, yasal süre dolmamış oluyormuş, 22,24 nisan seçeneklerim var
WmonallissA Hdgn21 35+6 dayım, sezaryen için sanırım 37 hafta dolmasını bekliyorlar acil bir şey çıkmadıkça
Hdgn21 WmonallissA yaaa elim teldeydi sürekli bakıyrdıum mesaj atıcaksınız diyee bakalım bende salı günü gidicem inşAllah banadaa 22gibi verir yaaa çok heryecanlı sağlıklaa alalım kucağımıza inşAllah covid testini ne zmna yaptıracaksınız
Hdgn21 WmonallissA benm eşimde 20nisan doğumlu bendee kızımızlaa aynı olsun istyrm çok cahilce bişey ama en önemlii sağlığı ya tabikide🤩
WmonallissA Hdgn21 amin canım inşallah, hiç covid testiyle ilgili bir şey demedi, önünüzdeki hafta anestezici kan tahlillerime bakacakmış sadece
WmonallissA Hdgn21 yoo cahilce değil bence çok güzel hatta, ama doktorum öyle söyledi işte bende ona bıraktım nasıl iyi olacaksa o gün olsun diye 😁🥰
Hdgn21 WmonallissA ben söyleyincee çok büyük tepki veriyor çevredekiler artk söylemeye çekinir oldım sizin şeekeerninz var mıydı bide bebişin kilosu ne kdr olmuş
WmonallissA Hdgn21 niye tepki veriyorlar ki, zamanı gelmişse ve doğuma engel yoksa doktor zaten müdahale etmez bence, başkalarına ne 😁 bugün 3300 gr geldi,38 haftayla uyumlu dedi, şekerim yoktu hatta biraz düşük bile çıkmıştı,
Hdgn21 WmonallissA benm şekerim var o yüzden planlı sezeryan benmde 35+2de 2900dü 37yle uyumlu dedi doktorum bakalım salı günü miniğim ne kdr olmuş🤩🌸