yadinin_hobileri Normalde 35 +4dum bu gün doktor 36+3oldugumu soledı sızce bısey olur mu ikinci dogumum
Ozlem23 yadinin_hobileri benimkide önde gidiyomus bişi olmaz bence en kotu sezeryan olur cok toplu olursa
CigdemSenol yadinin_hobileri Benim bebeğimin 6 hafta önde gittiği oldu seker vardi bende. Merak etmeyin..3 hafta kadr onden gitmesi normal. Yani dr un o an yakaladogi ölçümler de de hata payı olabiliyor.
Elzecan yadinin_hobileri bende 38 haftalık oldum bugun iki hafta onde gidiyor gelısımı dokturum gayet iyi bı sıkıntı yok dedi pazartesi günü sezaryan olucam ikinci bebegım
WmonallissA yadinin_hobileri benimde aynı, 35. Haftadayım ölçümler hep 37 haftalık çıkıyor, 14 gün sonraya sezaryen günü verdi, bir sıkıntı çıkmaz inşalalh
A1994 CigdemSenol benimde şekerim var 2 haftan önden gidiyor ama şeker çıkmadan öncede hep bi önden gidiyordu şeker çocugu etkiler mi arada kaçamak yapıyorum özellikle şimdi bebek bütügü için daha çok istiyor canım herşey
yadinin_hobileri Teşekkür ederim bnm ılkı normal bunuda normal bekliyoruz kızım 38dogmustu Buda kiz belki 38olursa diye dusundum bian kg 2860
Hdgn21 WmonallissA benmde aynı 35haftadayım 2haftaa önden 37de suni sancıylaa gebeliği planlamak istyor sizin sezewryan için kaçıncı haftayaa gün verdiler
Dnz_yksr yadinin_hobileri bende 2 hafta kadar önde bi sorun yok sadece sezeryan olabilir ilk gebelik kilolu olursa dogurmak zor
CigdemSenol A1994 Etkiler canim dikkat et. Bi kere sekr bebegi iri olur. Ben riskli gebeydim surekli kontrol ediliyordum. Bebegim 1 ay kuvozde yatti. Şekerden oturu kalp duvari kalındı ve delik vardi sukur onlar 1 ay içinde kendinden iyileşti. 1 ay erken doğum yaptım. Seker yüzünden ciğer geliştirici vs vurulmadigi için solunum sıkıntısı yüzünden 1 ay yatti bebegim.
WmonallissA Hdgn21 yarın belli olacak, 24 nisan demişti dr. Ama bir gün önce bir gün sonra olabilir demişti, ultrasona göre 38. Hafta olmuş olacak, şu an 35+5′ teyim bebiş geçen hafta 34+6 da 3000 kg gelmişti, sanırım ondan biraz öne çekti
Hdgn21 WmonallissA daha çok benmkini ciğer gelişimi olsun diyee normal doğuma almak istiyor sıni sancıyla onuda ben istemyrm bakalım nolcak
A1994 CigdemSenol ben diyetle takip altındayım en yüksek 150 filan gördüm doktorum bunda fazla etkilenmez dedi