Evladınızı sağlıkla büyütün. Ama neden insanları korkuya sevk eder gibi cümleler kuruyorsunuz anlamıyorum. Sezaryen bir ameliyattır ve her ameliyatta olduğu gibi komplikasyon yaşama riski barındırır. Bunları az çok Herkes biliyor zaten. Kaldı ki ameliyat öncesi aydınlatıcı onam formunu hepimiz imzalıyoruz ve riskleri biliyoruz. Felç riski vs diyerek insanları olumsuz etkilediniz.burada zaten panik olan ,geceleri uykusu kaçan bir sürü anne adayı var. Kusura bakmayın ama bu kadar detaylı anlatmak zorunda değildiniz bakın insanları korkuttunuz.
Korkan endişe eden arkadaşlar için yazıyorum spinal anestezi ile sezaryen oldum ve istisnalar olsa dahi neredeyse tamamına yakını konforlu rahat ve sorunsuz ameliyatlardır. Arada birkaç talihsizlik yaşayan olması size de olacağı anlamına gelmiyor lütfen ameliyathaneye pozitif duygular ile girmeye çalışın.
en hafif bildiğimiz bir ağrı kesicinin bile prospektüsünü açıp okuduğunuz zaman korkutucu olabilecek yan etkiler görebilirsiniz. Bunlar onbinde milyonda bir ihtimal bile olsa oraya yazılması mecburidir. Lütfen kendinizi panikle boğmadan o anın mutluluğuna odaklanın,bebeğinizin güzel yüzünü göreceğiniz ana odaklanın hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun inşallah ❤️