Merhaba güzel anneler bende size doğum hikayemi anlatmak istiyorum kızlar 39+2de kendi kararımla sezaryen doğum istedim normal doğumdan korktuğum için ama çok pişmanım sezaryeni daha kolay zannediyordum ağrısız zannediyordum ama değilmiş yani bilmiyorum benimki çok kötü geçti nasıl anlatsam bilemiyorum belden iğne vurdukları sıra çok korktum kendimi kaldırdım hemsire uyardı sakın kımıldama diye çünkü felç kalma riski var o iğneyi vurunca neyse iğne vuruldu artık hiç bir şey hissetmiyorum o sıra sadece yanı başımda ki hemşire sürekli nasılsın iyi misin diye soruyor ilk çok mide bulantısı oldu aşırı fazla kusacak mış gibi oluyordu mide bulantı olunca seruma sürekli bir şey katıyordu ve kızlar en kötü anım hemsire beni konusturmaya çalısıyor Du ve ben asla konusamıyırdum sanki dilimi yutmuştum konjsmaya çalısıyırdum ve konusamıyordum o an çok kötüydü hemşire o an bir iğne vurdu yavas yavas zorla iki üç kelime konusabiliyordıım neyse kızlar 03.02 de doğum yaptım sabah 11 47 de bebeğim doğdu ve onu yanağıma getirdiler o an herseyi unuttum ama herseyi o an çok özeldi bunu yazmamın tek sebebi normal doğumdan korkmayın lütfen tercihi sezaryen mutsuzluğu yasadım ben ve size öneriler canpedin en büyüğünü alın beden olarak ve sezaryen olacaksanız en genişlerden alın bebek içinde 1 tane 10lu hastane çıkışı ve en az 5 tane 5li hastane çıkısınız olsun kusuyor kakası bulasıyor ben 1 er tane götürdüm pişman oldum mağdur oldum ve bir kalın 3 tane ince battaniye götürün aklıma suan bunlar geliyor sormak istedikleriniz varsa sorun cevaplarım oğlum bugün 2 aylık oldu sağlıkla kucağına aldım çok şükür 3.550 gr doğdu herseyi normal Di Allah sizleri de bir sancıyla kurtarsın inşallah