Hicran27 123456Zz uzun yürüyüş yapmadıysan her hangi bir zorluk yaşamadıysan leke geldiyse bence doktor gitt
zerrinayyildiz 123456Zz cok aşırı geliyorsa bence doktoruna hemen git bende de gelmişti ama çok degildi ufak leke sonra damla damla gelmişti ben doktorumu söyleyince önemli bsy yok demişti ağır bsy kaldırmaktan yada cinsel ilişkiye girdiysen ondan olmuştur demişti
243224 Benimde olmuştu hatta 1 hafta ara ile 5 kere oldum ama her seferinde acile gidip kalp atışlarına bakılması gerektiğini söyledi doktorum o yüzden hiç bekleme direk git baktır iğne yaparlar beklenecek bi durum değil cunku
HYM 123456Zz beklemeyin gidin acike Allah korusun ben iki bebeğimide öyle kaybettim küçümsemeyin bu durumu lütfen tedbirinizi alın benim canım yandı Rabbim birdaha ne bana nede bir başkasına yaşatmasın
HYM 123456Zz amin amin çok zor bir durum bende aynı şeyi yaşadım Rabbim birdaha yaşatmasın bu son olsun inş kürtaj oldunuz mu 😔
123456Zz HYM Evet bugün oldum 😪😪 gece acile gittim şiddetli kasik ağrısıyla vajinal kanamayla aşırı bi kanama oldu sabaha kadar 😪😪 Rabbim kimseye yaşatmasin zor bi süreç :( kendime yeni yeni geldim. :(
HYM 123456Zz geçmiş olsun cnm 😔 okurken yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi Rabbim tekrar yaşatmasın 😔😔