Busrasahin reyhandoymaz Geçmiş olsun doktorların ilgisini hissedince insan daha iyi hissediyo bazıları var ağzından lafı zor alıyoruz Hele bide ikiz olunca insan herseyi daha cok merak ediyo 🤦♀️
reyhandoymaz Busrasahin tabikide öyle Allah’a şükür çok memnunum doktorumdan hayırlısı ile doğumu da rahat geçiririz inşallah cumlemiz tabikide 🙏😊
reyhandoymaz Busrasahin ben geceleri hiç uyumuyorum artık uzun zamandır bu kezde gündüzleri uykum geliyo ama gündüz uyursam da gece uyuyamam diye uyuyamıyorum değişik bir döngü icerisindeyim😂 34.haftada alabilirim demişti doktorum inşallah 1-1bucuk hafta daha dayanirizda kilolarimiz çok daha iyi olur. Siz kaç haftaliksiniz😊
Busrasahin reyhandoymaz İnşallah dayanabildikleri kadar dururlar içerde 🙂 25 haftalık olucaz bizde yüz üstü yatmayı severim ama yatamiyorum zorluyo biraz 😂
Busrasahin Seher12345 Ankara şehir hastanesine gidiyorum canım 🙂 Allah sağ salim kucağina almayı nasip etsin dikkat et kendine çoğul gebelik ve riskli hamileliklere perinatoloji bakıyo diye biliyorum mhrsden randevu alabilirsin istersen
Busrasahin Seher12345 Bence çoklu gebelik olduğunj duyunca hastanelerinde perinatoloji bölümü varsa direk oraya yönlendirirler
Seher12345 Busrasahin ozman ben bi gidiyim ne olacak bakım ona gore bakarız durumlara randevumda varken haberim yokmuş gibi 😀😀
Busrasahin Seher12345 Bende öyle yapmıştım deģişik bi sistem direk perinatolojiden randevu alamadim kayıt olmak gerekiyomuş oraya bende kadin dogumdan randevu alıp haberim yokmuş gibi perinatolijiye sevk istemistim😂
Busrasahin reyhandoymaz Bende valla 😂 ama bi yandan da hemen bitsin istemiyorum 3 yasinda bi oglum var şuan o maratonlu hayata hazır mıyım bilmiyorum🤦♀️😂😂
Seher12345 Busrasahin oda iyimis canım 😀😀bakalim gidip görcem inş memnun kalırım doktordan tek korktuğum bu
reyhandoymaz Busrasahin Allah yardımcımız olsun inşallah sen yine tecrubeliymissin ben çok tedirginim inşallah yetişebilirim 2 çocuk hiç kolay değil gibi gözüküyor 🙈
mervetari4 Ahh önceden forumda hep çoğul gebelik postlarını takip ediyordm alışkanlık olmus, 32 +5 te oğullarım doğdu Kuvezdeler şuan 😏😏 onlari orda bırakıp gelmek cok zor 😏😏
Busrasahin mervetari4 Allaah yardımcınız olsun sağ dalim gelirler yanınıza inşallah kaç kilo doğfular kaç günfür küvezdeler
Busrasahin reyhandoymaz Kolay olmucak ama olumlu taraflarını düşünmek daha iyi etkiler hem onları hem bizi 😇 Birbirlerine arkadaş olucaklar evin içi curcuna olcak güzel ya 😇😇🙏
mervetari4 Busrasahin Amin insallah Canm 🙏🏻 Birisi 2280 birisi 1960 doğdu canm gecen hafta c.tesi doğum yaptım büyük olan pazartesi çıkacak insallah🙏🏻 (10.günde). Küçük olanın da kilo almasını bekliyoruz 2 olunca o da çıkacak 🙏🏻🙏🏻😏😏
reyhandoymaz Busrasahin tabikide çok güzel bişey hele şimdiden o tekmeleri hissetmek paha biçilmez bir duygu sağ salim dogsunlarda inşallah doğunca büyütmek daha kolay şimdi doğum stresi mahvediyo beni😊