Merve055 İnşallah Eylül annesi olucam💙 oglusumla 16+4 deyiz sizler kaçıncı haftadasiniz cinsiyetleriniz ney göbüşler çıktımı🤭
Eda5858 Merve055 bende 16+3 canım kızım olucak Allah nasıp ederse belli olmaya başladı 2. Gebeliğim ❤️
Papl Merve055 aynıyız canımm bizde 16+4 olduk tahmini doğum tarihi 19 eylül gözüküyor bakalım bugün cinsiyet öğrendik Prensesim geliyorr🌸👼🏻🤰🏻😍😍
Serpil-3 Minnosunannesiii yok artık yaa nerede saklıyorsunuz bu bebişleri 🤷♀️Benimki maşallah üç aylıkken çıktı şimdi zor nefes alıyorum daha iki buçuk ay var@
Ftma_a umudunannesiii benimde yarın belli olacak inşallah. 3li tarama yapıldı mi. Aç mi gittiniz bilgi verirmisiniz
Vaveyla38 17+3, kızım olacak inşallah. Evet göbeğim çıktı birden, daha şimdiden böyle olduysa korktum ileride ne kadar şişecek diye 😂
Selviinurr 16+3 um bende hafiften Bi göbek var nasipse oğlumuz olacak 😇 tahmini doğum da 22 Eylül nasipse
Didem11- 17 olduk biz de.😍 Kızımız olacak. Benim de göbeğim çıktı kilo da aldim yani korkuyorum daha nekadar kilo alırım diye🙈
Ftma_a Merve055 16 eylül de benimki. Siz 3lu tarama gittiniz mi. Devlet hastanesi ac mi tok mu gitmeli bilginiz var mi
Ayse_GuL28 Merve055 bizde 15+6 yiz kizim olacak insallah🤲🏻 Göbüsüm minnacik cikti cok degil ama istahim cok acik😂 sizin nasil istahlar?
Rbkny Merve055 17+1 oğluşum la 11+5iken doktorum %90 kız dedi ama 15de kesinleşti erkek olduğu ilk gebeliğim olmasına ragmen dışarıdan belli oluyor tanıyanlar soruyor hemen birde 46 kiloyla hamile kaldım şuan 54 kiloyum minnak göbüşümle ortalıkta dolanıp duruyorum 😂😂