Gupssse Iyi akşamlar kızlar yarın a101 e bebisler için çok güzel şeyler gelecekmiş. Bu kamerayı kullanan ya da almayi düşünen var mı acaba?
Portakalgeliyor Gupssse valla alamıcam ama a101 değilde bim ürünleri daha güzel :) fakat söyle bir bakınca sizcede a101 yada bimden o fiyatlara ürünleri e bebek yda civildende bulunabiliyor hem seçebek daha çok hemde malları daha güzel :)
Humanur2021 Sehera1 ama almak istediğin şeyler varsa 4 de 5 de git 🤣🤣 çünkü kapıda yatanlar bırakmıyor hiç birşey bi çanta için semt semt dolaştığımi biliyorum🤦♀️🤣
UralAybars0921 Sehera1 imkanın varsa A101 uygulamasından al tatlım, şimdi girdim alacaklarımı aldım eve gelecek. Hem şu an hepsi var bitme dersi falan da yok:)
Ecemik Gupssse bizde almayı düşünüyoruz piyasaya göre uygun ve kaliteli ama 3 tane a101 e sorduk hiçbirine gitmemiş saçmalık resmen sizde sordunuz mu boşuna dikecekler insanları marketin başına
Sehera1 UralAybars0921 mesajını şimdi gördüm market yakındı gittim aldım bim gibi değilmiş A101 in cin top oynuyordu