1234miray Bnselz ikinci cocugumun dogmasına 25 gün kaldı korku ve stres çok yüksek bendede hayırlısıyla dogururuz inşallah 🤲
Cigdemduruselim Si 25 saat suni sanci ile geldi. Canımdan can gitti 2. De cok korkmuştum 3 saatte sancı cekemeden geldi o da suni sanciydi ama sancıyı hissetmedim. O derece. Dr a devamlı soruyordum ne zaman başlayacak sancıyı diye. Sancin var hissetmiyormusun diyordu o şekilde 8 cm e kadar hissetmedim 2 cm ve doğumda oldu sancim toplasanız 1 bucuk saat çekmedim yani hiç korkmayın 2. Ler kolay oluyor. Ben simdi dua ediyorum ins üçüncü m de 2. Gibi kolay olur
Bnselz Cigdemduruselim ay ne güzel benimde ilkim cok fenaydı ondan korku var ama 2. Daha sakinlikle karsılıcam diye kendimi frenliyorum 🙏🏻 Cok güzel olmus doğumuz sizinde
Prensannesii38 Bnselz esımde isten dolayı dogum dan sonra gelcek izinler kapalı babalık iznine gelcek artık mecbur yakınlardan birine emenett edıcem canım
Bnselz Prensannesii38 allaha emaner canım rabbim herseyi ayarlıyor bakmayın bizler fazla kafada kuruyoz galiba. Gelip gecicek ogün de yeterki sağlıkla kavusalım🙏🏻
Cigdemduruselim Dr a sordum muhtemelen sağlıksız gebelik dedi. Gelişmesini bekleyin sonrasinda anlaşılacak dedi
Cigdemduruselim Bnselz suan 6+2 bu 3. Gebeligim 2 tane saglikli çocuğum var ins bunu da sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Rabbım