Azramina21 Ayse_ayhan12 6+1 de gittim . Kalp atışı var herşey yolunda dedi . Kalp atışını dinlemedim . Bazı kaynaklarda dinlemek iyi değil vs diye okudum , dinledim .
Umudumbitmedi Azramina21 bende aynı şekilde 6+1 de gittim kalp atışını gördük dr görmemiz yeterli bebeğe zarar verebilir 8. Haftada çağırdı dinlemek için
Azramina21 Ayse_ayhan12 Böyle Farklı fikirler mevcut . 9. Haftada tekrar gidicem o zaman dinlemeyi düşünüyorum . Sağlıkla gelsin bebişler inşallah 🙏🌺
Rumeysa2909 Ayse_ayhan12 kimseyi dinlemeyin etrafimizda batıl sozler söyleyip bizi herşeyden mahrum birakmayi seven insanlar çok kendi bildiğinizi yapın besmeleyle duayla gidin muayenelerinize😌
Ayse_ayhan12 Rumeysa2909 Rumeysa2909 aynen inşallah ben çok hevesliyim ilk gebeliğimde kalp atışını dinlemek için gittiğimde kaybettiğimi öğrenmiştim şimdi sağlıklı ilerliyoruz çok şükür o yüzden heves çok rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🥰🙈
Ayse_ayhan12 [silindi] yok uzak değil yakınım hastaneye taksiyle gidip geleceğim birşey olmaz inşallah size de geçmiş olsun çok 🙏
Dilekcnkn Ayse_ayhan12 ben 6+1 ’de duydum inşallah sende duyarsın canım duyamasan bile stres yapma 8 haftada bile duyan var
[silindi] Ayse_ayhan12 teşekkür ediyorum canım çok pinpirikliyim kanamam olduğundan beri 3 marttan bu yana 7 kes ultrasyona girdim
Ayse_ayhan12 Azramina21 ilk defa sizden duydum değişikmiş Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah sağ sağlim kucaklarımıza alırız 🥰🙏🙏
esraaa86 Azramina21 kendisi benim doktorum,aynı şeyi bana da söyledi,bebeğe yogun ısı veriliyor ve kalbe zarar veriyor dedi,10.haftada kadar dinletmiyor,yurt dışındada böle ztn
Ebrliii Azramina21 benim doktorum da sadece kulağımla duyayım diye 2 saniye dinletti bu kadar yeter bebeği de yormayalım dedi belki de bundan dolayı birdahaki geldiğinde tekrar dinletirim dedi
Ayse_ayhan12 Merveee34 teşekkür ederim bilgi için çikolata da duymuştum sanki ama cinsiyet için miydi kalp atışları için miydi hatırlayamadım bi 🙈😅
Merveee34 Ayse_ayhan12 o daha çok hareketlenip cinsiyet göstermesi için canım .idrara sıkışık olursan baskı yapar rahim daha net gözükür
Azramina21 esraaa86 bana da mantıklı geldi 👍 iyi olduğunu bilmek yeterli duymayanda olur . Kalp atışı görülüyor zaten ☺️