-34 Kızlar sağlık ocağı beni 18+6 da çağırdı tetenoz aşısı için yani haftaya çarşamba günü gel dedi arkadaşım da hamile onu 20. Haftada çağırmış normal Aralık nedir erken mi benim yaptığım tarih
KMerveK -34 erken değil herkes genelde farklı dönemlerde oluyor ben 12.haftada olmuştum ikinci dozuda biraz ihmal ettim 36.haftada oldum hemşire bisey olmaz doğuma iki hafta kalana kadar yapılabilir dedi
Mrymonek Benide 17nin başında çağırdı tarihe göre baya erken oluyor ozaman gidip konuşmam gerek sanirim
Baloncuk41 Ya bende hep sorucam bana baya erken vurdular 15 haftaliktim ama bi sakinca olsa cagarmazlardı bence hem nolabilirki b12 ignesi vuruluyodum 2 günde 1 ondanmı falan diye dusundum ama bi alakada kuramadım
Lulemom Beni çağırmadılar . Tesadüf kan vermek için gitmiştim. Doktorum tahlil istemişti. Beni bulunca zorla yapıştılar resmen 19+6 daydım. Kendi doktorumda acele etme illaki olursun demişti ama hazırlıksız yakalandım.
magnolia_ -34 normal canım 1 kez yapmıyorlar 3 doz aşı yapılıyot 2. 3. Ayında 1.doz bir ay sonra .doz doğuma yakın 3.doz hamilelik öncesinde tatanoz aşısı olduysan ve üzerinden 10 yıl geçmemişse ozaman tek doz yapılıyor. Ben ilk doğumda hiç yaptırmadım bundada doktora danışacağım bakalım
Ravzamuhammed Dağlık ocağı biliyormu kaç haftalık olduğmzu. Benide aradı bugn ama açamadım aşı için mi aradı acaba die merak ettm 19+2. Ama iki dfa doğm yaptm iksndede hiç aşı olmadm die hatırlıyorum
eaktr 1Sabis ben öğlen saatlerinde oldum, ağırlık hissi var çok çook hafif ağrı var, umarım böyle devam eder de biter🙃🙏🏻
Armindia -34 Normalde sağlık ocakları 20. Haftada çağırıyor yada bebeğin hareketlerini hissedince gel diyor ama benim doktorumda ben 28. Haftadan sonra öneriyorum dedi öyle yapıcaz doktorun bi bildiği vardır dedim.
Deletedmom_5 -34 Bende ilk dozu 18+3 te vuruldum şükür bir sıkıntı olmadı. Zaten 18-22 arası vuruluyor diye biliyorum ilk dozu
merve1212- Beni 17de çağırdılar ama doktorum 23 dolmadan gitmememi ve tek doz olmamı söyledi. Haftaya gideceğim, erken yapılmamasıni duymuştum ama neden tek doz dedi ben de merak içindeyim. 🤷
MS92 -34 Benim 22. haftada ilk doz, 26 da ikinci doz yapıldı. Düzenli bebek hareketi hissetmeden yapmayı tercih etmiyorlarmış böyle demişti hemşirem bilginize