Bedis94- Kızlar hamileliğin son zamanlarında sizinde geçmeyen ayak şişliğiniz var mı 5 dakika ayakta durayım hemen şişiyor
aannepandaa Bedis94- ne kadar yürürseniz o kadar hızlı iniyor. Ben evimde iken çok hareket yapamıyordum oturuyordum. Memlekette doğum olcak ailemin yanına geldim yürüyüş bantı var spor vs yapınca ödemlerin hepsi gitti.
KMerveK Benim hiç şişmemişti bu son haftalar beni o kadar rahatsız etmeye başladı ki şişlikler resmen yere basınca ayak tabanlarım acıyor yanıyor sanki balonun üzerinde durur gibiyim
Bedis94- aannepandaa ben penguen gibi yürüyorum 35 haftama kadar çok iyiydim sonrası yok bende ayakta zor duruyorum artık
Bedis94- Gizem957 evet son demler tek şikayetim bu şuanda ama benim kızın gelmeye niyeti yok 40 haftaya kadar dayanabilir miyim bilmiyorum 😁
HabibeKaraca 21 haftalık hamileyim ayaklarımın aktında sanki diken varmıs gibi basamıyorum şiş doktoruma sordum ödem degil dedi Böyle bir durumu yasayan var mı ?
EmineYavuzhan1 HabibeKaraca Bende 19 haftalık hamileyim dün annemgildeyken elim ayağım çok kötü şişti çoraplarımı çıkarttım soğuk yere bastım çok iyi geldi ama şişmesi inmedi aynı durumdayız
Bedis94- NilayRuya benimde ayak bileklerinden başlıyor şişme son zamanlar artık doğsun diye bekliyorum ama gelmeye niyeti yok😁
Snms17 Ayaklarım ve bacaklarımda şişlik yokta , kilo alımı ile birlikte tombulaşma oldu 😂 ayak parmaklarım resmen kilo aldı ahahhh ahhaha😂
Bedis94- esrosSs bana hiçbişey iyi gelmiyor canım ayaklarımı havaya dikiyorum yok uzanıyorum yok bol bol su içelim inşallah o iyi gelir😁