Brckymk Dilekcnkn bende rüyamda hep kız görüyordum tersi oldu belki sende de öyle olur bilemem canım bizim doktora degişmez dimi diye sordum yok dedi çok belli dedi bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda
Sureyya_beren Dilekcnkn bir hafta sonra özel bi hastanaye giderseniz öğrenirsiniz büyük ihtimal, genelde söylüyorlar çünkü
Dilekcnkn Sureyya_beren Başından beri özele gidiyorum ama doktorum yanılmak istemediği için o hafta gel dedi
Sureyya_beren Dilekcnkn Dilekcnkn anladım, bizim de ilk kızımda gittiğimiz doktor 20 haftadan önce net söylemiyorum hiç kimseye değişebiliyor demişti. İkincisinde üçüncüsünde de gittiğimiz doktor 13. Haftada söyledi o yüzden demiştim
BRUTAL-BETTY fethiyeli48-48 canım çok küçük ama buradan öğrendim kadarıyla Kafa duruşu erkeğe benziyor 🙈💙
Iremburak Dilekcnkn benim bebegimin ultrasyon fotografiyla aynı ama bizimki kız birebir aynı ben kıza benzettim ama😊
Dilekcnkn Iremburak Hayırlısı olsun iki oğlum var birde kızımız olsa ne güzel olur dedik rabbim herkesin gönlüne göre versin ☺️
Dilekcnkn Sureyya_beren Net söylesinlerde acaba mı demiyim şimdi erken zaten tahmin edebilir 7 ayda bile değişenler var valla 😂
Sureyya_beren Dilekcnkn akşam burda bilmiş bilmiş konuşup ertesi gün aynı duruma düştüm iyi mi 🙄 13 haftada özelde kesin kız demişti bugün büyük ihtimal erkek dedi başka bir doktor 😅