Durunbigeldim gmzgmzz çayı çok severdim içmesem başım ağrırdı tiksindim şuan içebiliyorum oda 3 4 gündr bi 1 2 bardak çay kahve sevmezdim zaten içmiyorum
gulin-35 gmzgmzz kola cay sıfır ama kahve gınde uc fıncan ızın verdı doktorum bende severdım kahve ama hamılelıkte on kat daha arttı sevgım elımden gelse kasıkla yıcem ıkı gundur de bır fıncana attıgım kadar kahveyı bır bardak sutle pısırıyorum ıcıyorum turk kahvesı ıctıkten sonrada bol su yada bır bardak sut ıcıyorum arkasından
Ozge2805 gmzgmzz pazardan pazara bir bardak çay , hergün içmiyorum fakat bende Türk kahvesi aşığıyım ama hamilelikte çok zor içiyorum
MKrasnic gmzgmzz her gün iki küçük fincan Türk kahvesi içiyorum canım. Zaten sınırlamak önemli olan. 31. Haftama gireceğim kısmetse hamileliğin başından beri bu şekilde 😊
Fatma_d gmzgmzz demlik demlik çay tüketen ben, hamile kaldığımdan beri 3 bardak içmemişimdir. Mideme dokunuyor. Kahve içmiyorum zaten. soğuk kahvedeki risk kafein dışında rafine şeker de olabilir.
Sterre gmzgmzz Hamile olduğumu öğrendiğimden beri bıraktım. Normalde günlük düzenli yüksek miktarda alıyordum.
Didemmmmm gmzgmzz ahh ahh en büyük sorunlarımdan biri benimde. Yemek yemeyip kahve içen biriyim aslında. Ama hamile olduğunumu öğrendiğimden bari sadece bir kere Türk kahvesi içtim. Perşembe doktor a gideceğim ve soracağım bakalım ne diyecek 😉
Busehnm gmzgmzz Cola hic içmiyorum, nescafe doktorum icmememin daha iyi olduğunu söyledi onu da içmiyorum canim cok isterse sütle çay bardağına yapıyorum, çay acik ve limonlu içiyorum gunde 2 bardağı geçmiyor, her gün Türk kahvesi içiyorum 1 2 tane
Ozlem23 gmzgmzz kafein bebeğin gelişimini etkiliyo ama bana doktorum günde bir bardak türk kahvesi icebilirsin dedi Nescafe için iyi bi kahve olsun ve içine mutlaka süt koy dedi ama onu pek önererek söylemedi ama ben içmiyorum ne olur ne olmaz diye
Mollier Ben kafeinsiz Türk kahvesi içiyorum bir fincan her gün olmamakla birlikte.ama filtre kahveyi çok özledim.4 aylık olalım arada bir kendimi şımartacağım😅
yesilkahve Hamile kalmadan öncede kola içmiyordum şimdi de içmiyorum sevmediğim halde hamilelikte kola aşerdim ama yinede içmedim 😄 hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri tek bir fincan dahi kahve içmedim 😄 aslında çok fazla severim her gün illaki içerdim ama ne yalan söyleyeyim vicdanım el vermiyor.. Çayı da haftada en fazla üç bardak içiyorum zaten çok fazla demir eksikliğim var çay içmek daha zararlı olur benim için
Hmsrqw gmzgmzz genelde günde 1 kupa nescafe 1 fincan türk kahvesi 🤭 bazen türk kahvesi içmiyorum ama nescafe içiyorum 🤣
Pelin__1 gmzgmzz çay haftada 1 gün içerim haftasonu kahvaltıda, türk kahvesi tiryakisiydim onu da haftada 2 gün 1 fincana düşürdüm