gmzgmzz Kızlar selam ben kahve çok çok seviyorum özellikle buzlu kahve yazın vazgeçilmez 🤤🤤 ama bi yandan da korkuyorum bebişe zararı dokunur diye siz ne durumdasınız cola, kahve,çay tüketiminiz ?☺️
Selinavci gmzgmzz günde 3 bardak çay ama hergün aynı olmuyor tabi bazen hiç içmiyorum bazen bir tane içiyorum değişiyor
mucizemmmmmmmm gmzgmzz Çay çok içiyorum ama kahve içmiyorum hamile kaldığından belli dün ilk defa ictm oda yarım fincan 😊
Sadu44 Günlük bir fincan türk kahvesi 5 bardak çay içiyorum 🙈 günlük max kafein miktarı ne olmalı bilmiyorum ama benim 310 mg civarı
Umudumbitmedi gmzgmzz günde 2 fincan çay ve türk kahvesi tüketebilirsn dedi doktorum sadece çay içiyorum 2 defa türk kahvesi içtm oda gttğim bi yerlerde ikram hayır diyemedm
Sympktz Çay normalde hiç sevmezdim ama hamilelikte çaya karşı ilgim arttı ☺️ Sıcak sıcak çok güzel geliyor mide bulantısını hafifletiyor daha rahat kahvaltı yapıyorum. Kahve hiç içmiyorum. Doktoruma sütü sade içemiyorum diyince kahve katıp içebileceğimi söylemişti bende arada öyle yapıyorum abartmamak şartıyla süt ile şekersiz bir şekilde tüketilebilir bence 🙃
Mervekaynak gmzgmzz valla ben komple bıraktım. Kahve hiç içmiyorum çayı bile azalttım demiri azaltıyor diye gunde1 bardak içiyorum… Cola falan zaten imkansız 😁😁
Ozge0200 gmzgmzz bende kahve delisiydim dediğin gibi hele soğuk kahve bayılıyordum ama şimdi ağzıma süremiyorum nefretlik geldi yani içmemeye çalış iyi değil zaten arada iç
papatyasever34 gmzgmzz Bende çok düşkünüm kahve ama 2 aydır ağzıma sürmedim arada krizim tutmuyo değil yani🥴🥴
ug_fa-3diplomalianne gmzgmzz kola ayda 1 çay bardağı belki içmişimdir, çayı sadece kahvaltıda 1 en fazla 2 bardak, hazır kahve(nescafe ve türevleri) 8 aydır ağzıma sürmedim, türk, dibek,osmanlı kahvesi haftada 1 ☕
nazkeve sabah çay içiyorsam akşam içmiyorum sabah içmediysem de akşam yorgunluk çayı içiyorum tabii çok açık 😊 4 aydır içtiğim kahve sayısı da 4 ü geçmez :)
Burcuckmk gmzgmzz cayla aram cok yoktur bir iki bardak açık cay içiyorum ilk haftalar kahve icmemeye çalıştım cok severim mide bulantilarim geçince bir fincan icmeye başladım suan 30+4 teyim bazen 2 fincan oluyor kahve