Architect_mom sen baskasinin yazdigi seyleri benimle karistirdin heralde. Benim yazdigim. Seylerde senin yazdiklarinla benzer seyler bayan beni etiketleyip bana bu tarz seyler diyemezsn

ekininannesi01 doktora git hem bebeğine baktır hemde gecmeden darp raporu al pislikler bitmiyoo insan hamile karına vururumu ya

ekininannesi01 gittin mi canım doktora? Gitmediysen hangi şehirdesin? Yardım edecek birileri çıkar belki bulunduğun ilden

• [silindi]

ekininannesi01 Pardonda sizin eşiniz haydut mu sizi dövüyor? Hamile kadının karnına yumruk atmak nedir Allah aşkına sizin eşinizin vicdanıda mı yok ! Köyde olabilirsiniz arayın 112 yi anlatın ağrım var diye gelsinler söyleyin sizi hastaneye götürürler hastane polisinede anlatın durumu şikayetçi olun. Bugün bunu yapan yarın ne yapar hiç düşündünüz mü?

ekininannesi01 155 i arama şansın da mı yok? Çocuğunun en büyük düşmanı sensin.Böyle bir adama katlanıp yanında çocuk büyütüceksin ya,yazıkkkk

ekininannesi01 ailenize şiddetli ağrım var şeklinde farklı bir bahane bulup gide bilirsiniz hastanedede doktora özel olarak durumunuzu anlattığınızda size yardımcı mutlaka olacaktır bir anne olarak bebeğiniz için tüm imkanları yaratmalısınız

ekininannesi01 kusura bakmayın da hem eşinden dayak ye hem hastaneye gidemiyorum imkansız de ne kadar imkansız olabilir ya insanlar senelerce bebeği olsun diye uğraşıyor Allah size bir can vermiş dayak yemiş siniz tekme hemde karnınıza hala gidemiyorum diyorsunuz kusura bakmayın da çok ihmalkarsiniz yazık

bir ay sonra

mco arkadaşlar dün karnıma yumrukla darbe aldım 21 haftaligm bebek dünden beri hareket etmiyor bisey olur mu

Evlat21 acile gitsenize, doktora gitsenize. Bu burada sorulacak şey mi kim nerden bilsin Allah aşkına, herkesin bünyesi farklı.

Evlat21 doktora git canım sen de mi gidemiyorsun yoksa?

Evlat21 olmamıştır dersek için rahatlayacak mi ? Kendinizi mi kandırıyorsunuz acaba ? Bu soruya kim ne cevap verebilir ki ? Acilen doktora gitmelisiniz

1 ay geçmiş napti bayan acaba bebek nasıl