Muciiizemm Kızlar idrar yollarında enfeksiyon varmış bugun sağlık ocağında ki doktor söyledi düşük tehlikesi yapıyor muş araştırdım kadarıyla cuma günü doktoruma randevum var sizce bekliyim mi yoksa bugun gidiyim mi ilaç verir doktor
serenty_123 Muciiizemm bol bol su için atsın vücut bu sağlık ocaklari felaket tellalı gibiler onların yüzünden hastane gezip durdum 10 gün bugün randevum vardı doktorum dedi neden bu kadar büyüttun korkulacak bisey yok ki
Ssema1 Muciiizemm genelde fitil veriyorlar bana verdiler kullandım 1 hafta baya rahattım ama sonra birdaha başladı maalesef
Teacher-mom Muciiizemm valla felaket tellalı ki ne felaket tellalı yani bende gittim tetenoz alışı için garip bir aletle kalp atışını dinledi kalp atışı aşağıdaymış idrar enfeksiyonun var mı dedi yanma yok dedim doktora gittim normal her şey dedi şükür
Muciiizemm Ssema1 benim Bir şikayetim yok canm öyle idrar testinden çıkmış yoksa Bi sıkıntım yok şikayetim de yok sadece hemen gitmeli iyim doktora ilaç için yok sa cuma randövü mü bekliyim mi
Muciiizemm Gizem957 eşim aldı sabah sonuçları ona demişler enfeksiyon var idrar yollarında kendi doktoruna gitsin ilaç yazar demiş
serenty_123 Gizem957 tsh 3.1 cıkmış deger çok yüksek yok öyle yok böyle dedi 2 kere devlet hastanesi ne gittim sabahın köründe ac ac perişanlık doktorum o kadar kötü değil sen niye takıldın bu kadar dedi hatta 25 mg lik ilaç başladık onun yarısını iç korkma hiçbişey olmaz dedi 2 inci trimesterda çok yüksek sayilmiyo o değer hiçbişey olmaz bebeğe korkma dedi
Muciiizemm Teacher-mom vallahi öyleler ya bir şikayetim yok benim gerçi de hemen gidip ilaç alim mi bugun doktora yoksa cuma randövü mü bekliyim
Teacher-mom Muciiizemm aklınızda şüpheyle Cuma’ya kadar kendinizi yiyip bitirtecekseniz gidin içiniz rahat olsun bence yani ultrasonla muayene etmemiş bir yapmamalı basıl düşük olabilir diyor
Mmhtpmhmt04 Muciiizemm hiç korkmayın . Hamileligimin başından sonuna kadar vardı idrar yolu enfeksiyonu mantar vs ne yaptıysam geçmedi sağ salim doğurdum merak etmeyin korkmayın
asyahumam Muciiizemm düşük tehlikesi dediğine bakma cnm çok ileri değilse bir şey olmuyor ama sıkıntı yani bende de var baştan beri iki kere fitil ve toz kullandım geçmiyor suyu arttirdim çamaşırı günde üç kere değiştiriyorum yine geçmiyor . Doktora tekrar söyledim dün idrar kültürü istedi bakalım nolacak geçer inşallah 22 haftalığım
Muciiizemm asyahumam çok teşekkür ederim inşallah bişey çıkmaz devam etmez yani enfeksiyonunuz ozman ben cuma günü gidiyim aciliyeti yoksa
asyahumam Muciiizemm İnşallah etmez cnm benim yeşil akıntım var çok onun haricinde rahatsız eden durum yok ama yeşil iyi değilmiş doktor öyle dedi . Çok acil değil tabi sen yine de pamuklu çamaşır kullan ve suyu bol tüket
Muciiizemm asyahumam saol canm benlm kanama damla gibi 3 gün yok 1 gün var öyle yani normal dedi doktor acaba bu kanama enfeksiyon dan olabilir mi
asyahumam Muciiizemm Onu blmyrum cnm kanama normal mi ondan da emin değilim herhangi bir ilaç vermedi mi düşük için? Başka doktora görün istersen kanama ciddi çünkü