Mouradi EsrSvm Hiç üzülme canım bende de kasık ağrısı oluyor, doktorum sebebini iğneyle bağlı olduğunu söyledi bana, sende de ya iğne ya da gebelik olarak olur kasık ağrısı İnşaAllah 🥰
EsrSvm Mouradi Yaa 🙈 Canım benim İnşaallah öyledir kuzum 🤲🏻❤️ Sen nasılsın bakalım İğnenin kaçıncı günü ☺️
Mouradi EsrSvm İnşaAllah canım, moralini yüksek tutt sen kötü düşünme 🥰 iyiyim canım. ara sıra kasığ ağrısı, batma oluyor, bende 4 günmü oluyor ayın 3 de yapmışdık iğneyi 😅😅
EsrSvm Mouradi İnşaallah kuzum ❤️🥰 İğne yaptırdığımız günüde sayıyoruz.Senin bugün 5. Gün oluyor 🙃🥰 Aramızda 5 gün var 🌸 İnşaallah vesile olur hepimize bu iğneler ❤️🤲🏻
lara2605 EsrSvm ben kasık ağrımdan uyuyamamıştım hep zonklamıştı senin iğnenin etksi değil de gebelikten diye tahmin ediyorum iğnenin etkisi geçmiş ya da geçmeye yakın çünkü tatlımm 💖
EsrSvm lara2605 Yaa 🙈 İnşaallah canım benim 🤲🏻❤️ Hepiniz çok güzel moral veriyorsunuz Allah razı olsun gerçekten ❤️🤲🏻🌸
Mouradi EsrSvm Aa cidden mi ? çok sağol canım yaa 😅🥰 İnşaAllah canım benim, sen ilksin galiba senin güzel haberinin ardından sırayla geliriz bizde İnşaAllah 🥰
Mlk8 gazetecianne beraber buyuyecekler ne guzel işte bende çok isterdim ikiz olsa diye ama maalesef 😊
EDAG1 Kaçıncı haftadayken ikiz olduğunu öğrendiniz😇 hayırlı olsun ben 6+4 oldum ikiz istiyodum çok ama belli olurmuydu bu zamana kadar