gazetecianne Kızlar tedavisiz hamile kaldım normal yolla. Bugün çift yumurta ikizi olduğunu öğrendik 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 yardım edin
Dilekcnkn gazetecianne hayırlı olsun kaç haftalıkken öğrendin bende hep ikiz olsa ne güzel olur diyordum ☺️
Beyziikoo gazetecianne Ne kadar güzel bir nimet ve de mucize size nasip etmiş Allah’ım şükür 👐 Allah sağlıkla büyüyüp doğmalarını nasip etsin 👐🦋
Rkn-2byby Hayırlı olsun:)sağlıkla gelsinler bende sizin gibi çift yumurta ikizlerine hamileyim 28 olduk yazınızı görünce o şaşkınlık heyecanı tekrar yaşadım ilk etapta alışması zor bir duygu oluyor ama zamanla annelik iç güdüsü ile alışıyorsunuz
gazetecianne Rkn-2byby ya gerçekten mi 😍 inşallah sağlıkla doğup büyürler Allah size bağışlasın minikleri 🤗 biz şu an şokuz muayeneden yeni çıktık da 😂
Sulegorkemakyol gazetecianne hayırlı olsun sağlıkla gelsinler bende bu akşam öğrenicem tek mi çiftmi olduğunu 😌
EsrSvm umudumvar2 Kuzum benim ❤️ Amin inşaallah canım benim ❤️☺️ Ama bugün kasıklarımda ağrı var modum düştü sanki 😔
gazetecianne mommyjean 3365 çıktı ben de önceki hesabımda forumu sürekli rahatsız ettim betam çok yüksek diye 😍
Mouradi EsrSvm Hiç üzülme canım bende de kasık ağrısı oluyor, doktorum sebebini iğneyle bağlı olduğunu söyledi bana, sende de ya iğne ya da gebelik olarak olur kasık ağrısı İnşaAllah 🥰
lara2605 EsrSvm ben kasık ağrımdan uyuyamamıştım hep zonklamıştı senin iğnenin etksi değil de gebelikten diye tahmin ediyorum iğnenin etkisi geçmiş ya da geçmeye yakın çünkü tatlımm 💖
Mlk8 gazetecianne yardim edin derken tam olarak yardım istediğiniz konu ne anlamadim1😊allah ne güzel bir nimet nasip nasip size millet ariyor 1 tane bulamıyor size cift vermiş daha ne istiyorsunuz allah aratmamis
Mlk8 gazetecianne beraber buyuyecekler ne guzel işte bende çok isterdim ikiz olsa diye ama maalesef 😊