Ozbk Derin2828 keşke yazdığınız gibi kolay gecseydi benimkide . Karnıma bastırırken öldüm dirildim resmen. 10 gün oldu hala kaburga ağrım var. Sonda takarken de çok canımı yaktilar. Spinalin yan etkisi olarak boynumdan belime kadar kas kasılması yaşadım felç gibi iğne ile zor geçti 😕
Derin2828 Ozbk çok stresli miydiniz acaba, benim 2 . Oldu 6 yıl arayla o yüzden yazma gereği duydum arkadaşlara moral olsun diye . Sizede cok geçmiş olsun
2minikannesi Ozbk bende aynı şeyleri yaşamıştım bel boyun fıtıklarının yüzünden sandım yine hamileyim aynı korkularım var ve bana iğne vs fayda etmemişti ☹️
2minikannesi Derin2828 çok teşekkür ediyorum Allahım razı olsun 🥰🥰🥰 bu arada dün pozitif olduğumu öğrendim dua edin olurmu😑😑
Ozbk 2minikannesi spinalin yan etkisiymis maalesef, komple bayıltıp deneyebilirsiniz belki bu sefer. Onun yan etkisi spinal kadar çok değil bence. Tabi ben normal ameliyat olmuştum komple bayıltıp, sezeryan nasıldır bilmiyorum
Bgmcontay Derin2828 Çok güzel anlatmissiniz okurken o kadar çok keyif aldım ki enerjiniz müthiş sağlıcakla büyüsün inşallah bebeğiniz 🙏🧿
hvvayldz27 Derin2828 ne kadar pozitif yazmışsınız bayıldım. Sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi çok güzel bir anne olmuşsunuzdur kesin 💐
ulviyedemirbas2 Derin2828 cok güzel yazmışsın korkum yok ama yine de içim rahatladı yazdılarını okuduca 19na bende sezeryan olucam inşallah Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😘🥰
Baharlargelecek Derin2828 iki doktor birden 2018 de zararlı olduğu kanıtlandı dedı bana. Ben de birinci doğumumda çok içmiştim. Sımdı normal devam edıyorum ekstra süt için birsey kullanmıyorum.