Derin2828 Mom053 sondada acı diye birşey yok azcık yanma var takarkende cıkarırkende , anestezi altında tabi hissedilmez o yanmada, kendinizi kasmayın yeter
Derin2828 Feriss Tadını çıkar küçük kuzunuda strese sokmazsan yarın muhteşem bir gün olacak o kokusu küçücük suratı yeter 😇🤲🏻
emineveminigi Derin2828 ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın için ferahladi resmen🥰 hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün bu arada kuzum♥️
SultanKobak Derin2828 bende 17 gün önce spinalle ilk bebeğimi kucağıma aldım sizinki kadar kolay bir süreç yaşamadım ama çok şükür ancak toparlanmaya başladım 🙏 inşallah diğer annelerimiz sizin gibi kolay ayağa kalkar 🙏🙏🙏
Gigis Derin2828 ayy valla çok teşekküür ederimm 😍 inşallah kolayca atlatırım ben de 3 4 haftam var en fazla
Derin2828 Mom053 canım sonda idrar yoluna takılıyor cıkarken azcık idrar yaparken olan yanma gibi bişey hissediyorsun öyle büyük bir işlem değil ki 🤷🏻♀️😊
Fatos007 Derin2828 Sağlıcakla büyütün 🤱pazartesi sezaryenim var içime su serptiniz resmen. İnşallah bende buraya pozitif doğum hikayemi yazacağım🌺.
Mom053 Derin2828 ben doktorla konuştum bana takmayın ben tuvalete gireceğim ameliyattan önce oda tamam dedi. Zaten hemen çıkarıyorlarmış sondayı bende hasta bezine yaparım birkaç saat diye düşündüm
Derin2828 Mom053 boş yere gözünde büyütmüşsün canım sen nasıl rahat edersen diyeceğim ama az 5 saat yatacaksın ve serumlardan 4 litreye yakın idrar çıkısın olacak bebek emziririken öyle nasıl rahat edersin bilemiyorum sen bence düşün bana güven taktır 🙂
Ozgeduha Derin2828 ne kadar güzel ne güzel dogum geçirmişsiniz ama bu herkez için aynı değil ilk dogumum sezeryandı ve hala aklıma geldikçe içim acır:/ yanmalar agrılar sızılae 6 sene geçti unutamıyorum şimdi ikinci gebeliğimdeyim yüksek ihtimal sezeryan olucam inşallah sizin gibi kolay geçer.
Derin2828 Ozgeduha benimde ilkinden 6 yıl geçti , şöyle düşün ordaki sinirler zaten hasarlı tam his yok bu sefer çok kolay geçecekmiş gibi telkin et vucudunu sana yardımı olur inşallah. 🤲🏻🙂
Mom053 Derin2828 Derin2828 acımayacak biliyorum ama huylanıyorum hiç istemiyorum kuzenime takılmadı sorun olmadı