Hafise Deniz59 ayy niye ya 😁 yapa yapa alıştım bende 😁 hamuru incecik aç hamur olmax o zaman ama azcık bel agrısı oluyo tabi yer de yapınca 😁
Merinosunannesii Cgdeem7 yumurta sürüp yapıyorum hep cokta güzel oluyor altına yağlı kağıt şart değil yağ da sürebilirsin ama ben poğaça kurabiye bu börekte filan hep yağlı kağıt tercih ediyorum tepsim batmıyor😂lor lu da denedim güzel ama ben lor sevmiyorum 😂
Cgdeem7 Merinosunannesii o zaman yağlı kağıt kullanim bende batmasın tepsim 😂 yumurtayıda akıyla birlikte bütün olarak sürcem o zaman
Merinosunannesii Cgdeem7 aynen öyle kır yumurtayı kaseye çırp biraz sür üstüne at fırına 20 25 dk sonra hazır😂
Umi21 Cgdeem7 dünden yuvarlama ve pilavim vardı ama kayinvalidem dolma getirdi sagolsun bugun yatış yapicam yani😂
Merinosunannesii Haticecakirr efso oluyor valla hem güzel hem basit çabuk hemde uygun ağız tadı farklıdır belki beğenmezsin ama biz geniş ailecek cok beğeniyoruz hep bızlugumda olur
Gamzeramzn Cgdeem7 yeşil mercimek domates soslu biber kızartması yanına tavuk sote bulgur pilavı🤦🏼♀️🤦🏼♀️