Margaret damlaaltinay https://cahidesultan.net/2014/05/25/garniturlu-zeytinyagli-enginar/amp/ Direkt böyle yapıyorum ben Bide yeşil tarafıni yapanlar var ama onda pirinçle dolduruyorsun ..pirinç şeker hastalarına yasak … Benim attigim tarif sana uygun
Leylaalin Cgdeem7 Bebisimle canımız kısır istedi annemi çağırdım köftelik bulgurla yoğursun diye Kısır Salata Turşu Ayran Yufka ekmek var menümüz da 🌸
Cgdeem7 Merinosunannesii yumurtasız olmuyor mu canım yoksa yumurtalı daha mı güzel tahminen kaç dakika pişiriyorsun ve kaç derecede teşekkürler canım 🤩
Merinosunannesii Cgdeem7 yumurtasız denemedim yorum yapamam🤷♀️valla açıyorum 240 dereceye 20 dk 25 dk filan üzerini istediğim kadar kızartıyorum işte örneğin ben böyle şeyleri az kızarmış severim babannem bana gelir o da cok kızarmış sever o gelince yaparsam biraz daha kızarsın diye bekliyorum 😂
Linam6868 Cgdeem7 Dünden yemeğim vardı Tavuk köftesi,pirinç pilavı,mercimek çorbası.ben onları yerim eşime de evde ekmek arası döner yapacam yanında şalgam var (hamileler hakkınızı helal edin)
Cgdeem7 Merinosunannesii yumurtalı güzel oluyor ama değil mi canım bide tepsinin altına yağlı kağıt mı koyucaz peynirliyi denedin mi peki ıspanak fazla sevmyrm o yüzden
milla-s Cgdeem7 bizde dünden kalan kırmızı mercimek çorbası ve garnitürlü arpa şehriye pilavı var, yanına da biraz et kavuracağım. Bi de salata yaparsam mis 😁
Nur_tanem Kereviz aşerdim buram buram koktu 🤣😍😍 pişerken tencereden yedim neredeyse yayla çorbası yanına patlıcan közlemesi var 😋Allah bereket versin kokusuyla doydum Rabbim olmayanlara da versin 🤲
Buseninannesi_21 Cgdeem7 Kahvaltilik hazirlicam değişiklik olsun diye önerisi olan varsa alabilirim aklima kizartmadan başka bir şey gelmiyor. 🤔
Merinosunannesii Cgdeem7 yumurta sürüp yapıyorum hep cokta güzel oluyor altına yağlı kağıt şart değil yağ da sürebilirsin ama ben poğaça kurabiye bu börekte filan hep yağlı kağıt tercih ediyorum tepsim batmıyor😂lor lu da denedim güzel ama ben lor sevmiyorum 😂
Deniz59 Hafise ne bileyim ya söylemeye çekinirim neyse artık onun kendi kendine yapmasını bekliycem bana gönderir zaten😀