Leylaaa38 Kızlar bebek kıyafetleri alabileceğim internet siteleri varmı? Kaliteli ama çok da pahalı olmayan? Veya kız çocuğu ağırlıklı güzel eşyaları olan bir site? Çok memnun olurum kızlar 💞💞💞💞
Taze_gebe Leylaaa38 e bebekte şu an kampanya da var bana uygun geldi belli fiyatları tamamlayınca hediye çeki de vardı ama sitesi çökmüş mü nedir deli etti alamadım😓 bunun dışında ben lcw ve e bebek alacağım ama hem kaliteli hem uygun markalar öğrendikçe de çeşitlendirmek isterim🤗
Portakalgeliyor Leylaaa38 aslında bebemer diye bir siteden 3 tane tulum aldım 50 tl di bence hem fiyat hemde mala göre gayet iyi ve büyük 😂 instagramda enucuzbebekmarket , bebelon , neşelibebeklerimiz , dile bebe 🙏🏻😇
Leylaaa38 Taze_gebe belki indirim yüzünden çökmüştür çok fazla kişi şuan alışveriş yapıyorsa😨 teşekkür ederim💞💞
Portakalgeliyor Leylaaa38 yani e bebekten aldığım 3 aylık tulum normal duruyor kafanızda bir görsel oluşmuştur 🙃 bu 3 lü tulum 6 ay gibi 🙈
mommyjean Leylaaa38 kızlar Le Mabelle var instagramda güvenilir sitesitesi falan var şu an indirim var alın bence ben aldım
Teacherr Leylaaa38 canım ben mybabystore diye bir ınstagram sayfasından bir sürü tulum aldım çok kaliteli imgiltereden ithal geliyor bir bak derim☺️
AysDemir Leylaaa38 Ben çok şeyini trendyoldan aldım. Sadece isimli hastane çıkışını puset örtüsünü kapı süsü hediyyelikleri Instagramdan aldım
Havva- Leylaaa38 bebeğininize dair her sey diye sayfa var koza bebek var ilkgun bebe var ben buralardan aldım güzel ürünler