Esesli Hamile kaldıktan sonra sırtımda bir sürü et beni çıktı. Bu sorunu yaşayan doktoruna danışan var mı ?
jrarya Esesli şu minik kahverengi olanlar mı🤔 benimde boynumda minik minik çıktı korkuyorum kalır mı diye
oglusunakavusmayibekleyenanne Esesli benimde boynumda çıktı küçük 2 tane internetten araştırdım hamilelikten dolayı oluyormuş doğumdan sonra dokuluyomus tabi onu görücez 😊
SevDin Esesli benimde boynumda çıktı bir kaç tane minik etli ben kendi kendine geçmezmiş aldırmak gerekiyormuş
Esesli Abdbahar Doğumdan sonra dökülebiliyormuş. Dökülmezse dermatolog sıvı azotla dondurma yada makasla kesme işlemi yapabiliyormuş
Esesli oglusunakavusmayibekleyenanne inşallah dökülür benim sırtımda 5-6 tane var herhalde sayamıyorum göremediğim için saymakta istemiyorum
Fatma_kahve Benimde cok minicik çıkıyor cımbızla ya da tırnağımla kopariyorm biraz kaniyor sonra geciyr
SevDin Esesli benimde morelim çok bozuldu ama ne yapalım bebeğimiz için herşeye değer birde kaşınıyor insanın eli değincede acıyor çatlağı lekeyi varisi biliyordumda hamilelikte etli ben çıkacağı hiç aklıma gelmezdi
Fatma_kahve Esesli zarali olabilir canim bilmiyorum ama artik vücuduma baktikca sinir oluyorum onlara saldiriyorm 😏
Esesli BraKarpuz ben hiç bi zaman düzenli beslenmedim ki kendimi bildim bileli ama hamilelikte hormonlar tabi değişince. Uyku da çok uyuyamıyorum sabah 9 da kalkıyorum en geç. Sanki işe gideceğim
tugbaaltun44 Simdi bakinca konuya farkettim benimde sirtimda bir tane cikti demekki hamileliktenmis🙄 nasil degistiriyor vucudu hamilelik🙊